Ar Dauna sindromu slims zēns nofotografē savu sargeņģeli

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kerri Frey Liles

Zēna māte apgalvo, ka viņas ar Dauna sindromu slimais dēls caur lidmašīnas logu ir nofotografējis pats savu sargeņģeli, ziņo izdevums «Chron».

Kerija Lilesa (Kerri Liles) ar lidmašīnu devās mājup uz Hjūstonu Teksasā, kad viņas septiņus gadus vecais dēls, kurš nespēj runāt, ar viņas telefonu, caur lidmašīnas logu uzņēma foto.

Viņa teica, ka bija šokēta, kad ieraudzīja dēla uzņemto fotogrāfiju.

Kerija Lilesa žurnālistiem stāstīja: «Vakar mēs lidojām atpakaļ no Vašingtonas uz Hjūstonu, kad mans septiņus gadus vecais dēls, kurš tikai nesen ir aizrāvies ar fotografēšanu, izrādīja vēlmi caur lidmašīnas logu uzņemt dažas fotogrāfijas.»

Kad viņš bija nofotografējis dažus dučus attēlu, es paņēmu telefonu atpakaļ un vēlāk pārskatīju attēlus, lai izdzēstu nevajadzīgos. Pēkšņi, es starp visām mākoņu un lidmašīnas spārnu bildēm pamanīju šo.

Vietējai ziņu aģentūrai viņa pastāstīja, ka tic, ka Aašeram piemīt sestais prāts, kā arī viņu pievelk svešinieki, kuriem vajadzīga palīdzība.

Viņa piebilda, ka lidmašīnas pacelšanās bija diezgan nemierīga, tāpēc fotogrāfijā redzamais sargeņģelis sekoja Aašeram, lai viņu atbalstītu.

Kerija atzina, ka viņi Aašera vārdam pievienojuši vēl vienu «A» burtu par godu papildus hromosomai, kas ir viņu dēlam.

Izdevumam «Chron» Kerija teica: «Viņa vārds atspoguļo to, cik ļoti viņš ir Apburošs. Zināms, ka saņemt «A» pārbaudes darbā ir lieliski, bet, kad tu saņem dubulto «A», tad ir vēl daudz, daudz labāk.»

Tā mēs jūtamies attiecībā pret Aašeru un vēlamies, lai arī citi tāpat uztvertu viņu un viņa slimību. Dauna sindroms nav nedz slikts, nedz šausmīgs. Tas ir tikai nedaudz savādāks ceļš, kā tas, pa kuru plānojām doties. Mēs tiešām saņēmām lielo laimestu loterijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu