Avīžu puika pokerā laimē četrus miljonus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijā bijušais avīžu zēns pēc aiziešanas no darba kļuvis par profesionālu pokera spēlētāju un laimējis četrus miljonus britu mārciņu.

21 gadu vecais Endrū Feldmans no Votfordas jau ir mazliet «patērējies» — viņš ir iegādājies 90 000 mārciņu (68 200 latu) vērtu automašīnu «Audi R8» un mājokli par 500 000 mārciņu (379 000 latu).

Endrū sāka spēlēt tiešsaistes pokera spēli «Texas Hold'em» ar vienu mārciņu lielu likmi tieši no savas guļamistabas. Pēc pāris mēnešiem viņš sāka uzvarēt turnejās un spēlēt uz lielajām likmēm. «Nepagāja ilgs laiks, un, spēlējot pokeru, dienas laikā es nopelnīju tik daudz, cik, iznēsājot avīzes, es nopelnītu piecu gadu laikā,» viņš atzina. «Tomēr esmu diezgan intraverts. Es neizrādos ar savu naudu.»

Feldmans, kas, strādājot par pastnieku, nedēļā pelnīja 25 mārciņas (19 latus), ir parakstījis līgumu ar ASV tiešsaistes pokera spēļu gigantu «Full Tilt Poker» un tagad braukā pa visu pasauli, tiešraidē spēlējot turnejās kopā ar lielākajām zvaigznēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu