Tavs horoskops martam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klāt Zivju laiks! Zivīm veiksme smaidīs biežāk nekā citu zīmju pārstāvjiem, Auniem nevajadzēs sevišķi piepūlēties, lai gūtu panākumus, savukārt Vēžiem visu gribēsies salikt pa plauktiņiem. Uzzini, ko zvaigznes sola martā tavai horoskopa zīmei!

AUNS

Lai gan iespējamas sīkas nebūšanas, kopumā veiksmīgs periods. Jums nevajadzēs sevišķi piepūlēties, lai šomēnes gūtu panākumus. Izdosies iekarot apkārtējo simpātijas. Jums patiks dzirdēt uzslavas, tas stimulēs jauniem darbiem. Atalgojums nebūs tik nozīmīgs kā gandarījums par paveikto un priekšniecības atzinība. Labs laiks, lai veidotu uzkrājumus. Kopā ar ģimenes locekļiem apdomāsiet iespējamos nākotnes ieguldījumus. Esiet piesardzīgs mīlas jomā, kāds centīsies sagādāt jums nepatikšanas, varbūt apmelos, vīs ap jums intrigas. Daudz laika pavadīsiet sabiedrībā, var gadīties, ka iesaistīsieties kādā apvienībā. Neatteiksieties arī no dažādām izklaides iespējām, turklāt atradīsiet tām laiku tieši darbdienu vakaros. Iespējama interesanta iepazīšanās.

VĒRSIS

Esiet sabiedrisks, dibiniet kontaktus — jo vairāk iziesiet ļaudīs, jo vairāk iegūsiet. Nebēdājiet, ja boss nenovērtē jūsu darbu, iespējams, pienācis laiks sākt pašam savu lietu. Labs laiks karjeras iespēju apsvēršanai, ja vēl neesat atradis savu jomu, kurā darboties. Sevišķi veiksmīga marta nogale, tuvojoties pavasarim, arī jūs sāksiet sajust jaunas vēsmas savā dzīvē. Partnerattiecību jomā pārmaiņas būs atkarīgas tieši no jums, ja gribēsiet saglabāt līdzšinējo statusu, tā arī paliks. Ģimenes cilvēkiem jācenšas izvairīties no rutīnas, vairāk jāpiestrādā pie kopīgu interešu rašanas. Nestrīdieties ar jaunāko paaudzi, izdomājiet kādu viltīgu veidu, kā gūt viņu uzmanību, iekarot autoritāti. Daži apsvērs ceļojuma iespējas, plānos atvaļinājumu.

DVĪŅI

Notikumiem bagāts laiks, mainīsies jūsu vēlmes, būs grūti pieslieties kam vienam, draud iespēja izplūst sīkumos. Būsiet samērā savtīgi noskaņots, visā meklēsiet izdevīgumu. Lieki piebilst, ka apkārtējiem tas nepaliks neievērots. Esiet vērīgs, parakstot dokumentus, savas izklaidības dēļ varat palaist garām svarīgas detaļas. Kāda pazīšanās palīdzēs tikt pie papildu ienākumiem vai augstāka amata. Nelaidīsiet garām nevienu iespēju paspīdēt ar zināšanām un personīgo šarmu, tieši pēdējais palīdzēs izkļūt no kādas nepatīkamas situācijas. Būsiet vīlies kādās attiecībās, tomēr nolemsiet pagaidām visu atstāt, kā ir. Mēneša nogalē daudz laika veltīsiet informācijas gūšanai. Nepiemirstiet, ka naktis domātas atpūtai, nevis datorspēlītēm. Mīļotais cilvēks arvien biežāk sāks izteikt savu neapmierinātību par jūsu intīmo dzīvi.

VĒZIS

Jums gribēsies visu salikt pa plauktiņiem, pamācīt un pārmācīt, tomēr nemaz tik viegli tas nebūs. Iespējams, izdosies kāds izdevīgs darījums, tomēr kopumā būs vairāk jezgas nekā reālu panākumu. Uzmanieties no blēžiem, kāds var ne tikai tīkot pēc jūsu naudasmaka, bet darboties daudz viltīgāk, lēnām rokot jums bedri. Ieteicams rast laiku atpūtai, izklaidei. Kopā ar ģimeni apmeklējiet kādu jaunu teātra izrādi. Daži domās par sava mitekļa iegādi vai labiekārtošanu. Varat noskatīt arī telpas privātam biznesam. Svarīgi, lai jums blakus atrastos īstie cilvēki, gan darba ziņā, gan privātajā dzīvē. Viens pats nebūsiet darītājs. Mēneša beigās var būt kāds pārbaudījums, eksaminācija vai piedalīsieties prāta spēlēs.

LAUVA

Prātosiet, kā vairot savu autoritāti kolēģu acīs. Priekšniecība gaidīs jūsu atbalstu kādā lietā, bet jūsu domas dalīsies. Šoreiz būs prātīgāk, ja atkāpsieties no saviem principiem. Kāda Lauva strādās pie zinātniska darba, cita dosies komandējumā, katrā ziņā laiks netiks velti tērēts. Neielaidieties darījumos, kas jau pamatā nav droši. Jūsu finanšu stāvoklis var būt atkarīgs no kāda cilvēka. Marta vidū daudz uzmanības veltīsiet mājas dzīvei, bērnu izglītības jautājumiem, laulātā drauga problēmu risināšanai. Partnerattiecībās iestāsies lūzuma punkts, ja esat kopā jau ilgu laiku. Var gadīties, ka jūs vai otrs cilvēks sāksiet ārlaulības sakarus. Arī cita veida kārdinājumi var skart jūs šomēnes. Brīvajā laikā labprāt sportosiet, cenšoties arī draugus piesaistīt fiziskām aktivitātēm.

JAUNAVA

Samērā pozitīvs laiks, ja vien iemācīsieties nesatraukties par katru sīkumu, nekārtību. Šis brīdis piemērotāks savu lietu kārtošanai, ne pasaules pārveidošanai. Parādiet savus līdz šim slēptos talantus, spodriniet attiecības ar vajadzīgiem cilvēkiem, vārdu sakot, nesēdiet, rokas klēpī salicis, esiet aktīvs, un panākumi būs! Neturieties pie tradicionālām vērtībām, ieviesiet savā darbā novitātes! Politikā gan neiesaistieties, ja arī jums šķiet, ka tā saņemsiet kādas priekšrocības. Kāds apsvērs iespēju stūrēt laulības ostā, tomēr nedaudz šaubīsies par laiku, kad rīkot kāzas. Neļaujiet bažām par materiālo stāvokli izjaukt kādu ieceri, braucienu vai parastu izklaidi! Jūsu dzīve jau tā ir pārāk nopietna, sakārtota, mazs haosiņš šoreiz nāks tikai par labu, liks skatīt notiekošo citās krāsās.

SVARI

Šis mēnesis solās būt aktīvs tieši privātajā jomā, sajutīsiet pavasara tuvošanos, un arī jūsu sirds alks mīlas piedzīvojumu. Pastāv iespēja iepazīties, turklāt ar vairākām pretējā dzimuma personām. Marta sākumā vairieties no ļaužu pārpildītām vietām, lai mazinātu saslimšanas risku. Būsiet izbrīnīts, ka naudas maciņš top plānāks ar katru dienu, kaut gan tai pašā laikā neatlaidīgi strādāsiet. Būs grūti atteikties no ierastā dzīves ritma, no izklaidēm, ceļojumiem, iepirkumiem. Pārskatiet izdevumus, plānojiet jaunas naudas gūšanas iespējas. Darba jomā sevišķas pārmaiņas nav gaidāmas, ja vien nesāksiet privātu biznesu. Draugi būs jums labs atbalsts sākumposmā, tomēr zvaigznes iesaka darboties patstāvīgi, kā vienīgajam īpašniekam. Marta nogalē ģimenes cilvēkus gaida jauki kopīgi pavadīti vakari.

SKORPIONS

Modīsieties kā no ziemas miega, būsiet aktīvs visās jomās. Jūs gaida jauni izaicinājumi, jaunas uzvaras. Izdosies realizēt vispārdrošākās ieceres, ja neapstāsieties pusceļā. Vienīgi svarīgi pareizi ievirzīt enerģiju, nepārpūlēties, citādi cietīs veselība. Veiksme smaidīs tiem, kas savu nākotni redz politikā, arī valsts ierēdņiem. Ja arī gadīsies kāds klupiens, tad drīzāk, lai jūs paspētu novērst kļūdu, bet nopietni apdraudējumi jūsu statusam, autoritātei nedraud. Marta vidū arī mīlas frontē ies karsti. Iespējams kāds pārpratums partnerattiecībās, nepamatotas greizsirdības lēkmes jūs nedaiļos. Mēneša nogale būs finansiāli nestabila, tomēr jums jau būs gatavs plāns, kā vairot savus ienākumus.

STRĒLNIEKS

Būsiet sevis meklējumos, iespējams, nolemsiet paplašināt redzesloku, apmeklējot ezoteriskus kursus. Labs laiks komandējumiem, ceļojumiem, sevišķi no 26. līdz 28. martam. Kopumā darba lietām tomēr veiksmīgāks marta sākums. Iespējams, attiecības ar priekšniecību sagādās galvassāpes. Ieteicams apdomāt jaunas darbības iespējas. Tie, kam ir savs bizness, lai domā par paplašināšanos. Tomēr neesiet utopisks savās idejās, ļaujiet kādam pieredzējušam speciālistam aprēķināt izdevumus. Konkurenti nesnaudīs, bet jums šoreiz nevajadzētu tērēt enerģiju cīniņam ar viņiem. Kādu Strēlnieku mīlas dieviete pārsteigs nesagatavotu, un tad jau nekam citam vairs laika neatliks. Marta nogalē pievērsieties skaistumkopšanas tēmai, gādājiet par izmaiņām savā garderobē.

MEŽĀZIS

Jums veiksies, bet nepārvērtējiet sevi, nekļūstiet iedomīgs, sevišķi, ja kolēģi lūdz padomu. Jums, starp citu, padosies pedagoģiskas lietas, varat uzmesties kādam par darbaudzinātāju. Katrā ziņā tā būs lietderīgāk ievirzīt savu enerģiju nekā kritizēt visus un norādīt uz kļūdām kolēģu veikumā. Darbā iespējama kāda kontrole, bet jūs tiksiet laikus brīdināts un paspēsiet sakārtot vajadzīgās lietas. Esiet jauks pret otru pusīti, iespējams, jums drīzumā būs nepieciešams viņas sirds siltums, atbalsts. Patiks pavadīt laiku garās nakts sarunās, tomēr nepiemirstiet arī par erotiskām rotaļām. Mēneša nogalē kāds metīs sprunguļus jūsu ceļā, tomēr jums zināma šķēršļu pārvarēšana šoreiz patiks, radīs vēl lielāku azartu. Kāds nolems doties meklēt laimi vai naudu svešumā, bet ātri vien sajutīs ilgas pēc dzimtenes.

ŪDENSVĪRS

Mēneša sākums paies, aktīvi strādājot pie dažādiem projektiem. Sevišķi traks laiks finansistiem, grāmatvežiem. Stabilizēsies materiālais stāvoklis, tomēr nauda ilgi maciņā neturēsies. Būs daudz ieceru, kuru realizēšana prasīs arvien jaunus ieguldījumus. Esat pelnījis mirkli atelpas, tāpēc padomājiet laikus, kur doties baudīt mieru, atpūtu. Varbūt izmantosiet iespējas paslēpot svešu zemju kalnos. Katrā ziņā fiziskā kondīcija būs līmenī, tā vai citādi jūs aizraus viss sportiskais. Iespējams, sajutīsiet atgriežamies jūtas pret kādu personu, uzlabosies attiecības ar laulāto draugu. Marta nogalē daudz domāsiet par dzīves vērtībām, daži nolems mainīt dzīvesveidu. Piemērots brīdis celtniecības darbu sākšanai. Jauniem darbiem jābūt labi izplānotiem, lai izvairītos no zemūdens akmeņiem.

ZIVIS

Klāt Zivju laiks! Lieki piebilst, ka šomēnes jums veiksme smaidīs biežāk nekā citu zīmju pārstāvjiem. Labs laiks, lai realizētu savas ieceres kā darba, tā privātajā jomā. Nekautrējieties meklēt sponsoru atbalstu, ja esat radošs cilvēks. Izdosies izstāžu organizēšana, citādu mākslas darbu, mūzikas prezentācija. Arī pats labprāt iesaistīsieties sabiedriskās aktivitātēs, vēlēsieties izklaidēties, atpūsties. Patiks apmeklēt deju pasākumus, varbūt nolemsiet profesionāli pievērsties šai nozarei. Tomēr arī nopietnā profesijā strādājošie var cerēt uz panākumiem. Mīļotais cilvēks gādās par patīkamiem pārsteigumiem un ne tikai jūsu dzimšanas dienā. Arī pats sagādāsiet sev patīkamus mirkļus, iegādāsieties sen kārotas lietas, apmeklēsiet frizieri. Jūsu veselība manāmi uzlabosies, enerģija pieaugs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu