Tavs horoskops martam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Uzzini, ko zvaigznes martā sola tavas horoskopa zīmes pārstāvjiem!

Auns: Mēneša sākumā var mainīties jūsu attiecības ar draugiem, paziņām. Vai nu viņi rīkosies negodīgi attiecībā pret jums, vai arī pats būsiet nejauks. Svarīgi, lai jūs atrastu iekšēju harmoniju, tāpēc vēlams pēc iespējas biežāk klausīties nomierinošu mūziku. Atlieciet lielus pirkumus, arī finanšu operācijas darbā vismaz uz marta otro pusi. Pēc 11. marta aktīvi iesaistīsieties dažādos projektos. Pēkšņi parādījusies intuīcija palīdzēs izvairīties no nepatikšanām. Jūs nebūsiet īsts Auns, ja kārtējo reizi neiemīlēsieties, un, visticamāk, tas notiks mēneša pēdējās dienās.

Vērsis: Jūsu organizatoriskās un radošās dotības būs augstā līmenī. Daudz laika veltīsiet visādām sabiedriskajām aktivitātēm gan darbavietā, gan bērnu skolā, kā arī rīkosiet kādu pasākumu tuviniekiem. Labi sapratīsieties ar draugiem, varbūt atjaunosiet kādas senas attiecības. Vēlams lielu uzmanību pievērst likteņa zīmēm, sapņiem, neignorēt dabas likumus. Marta vidū aktuāli var kļūt naudas jautājumi. Vēlme sevi materiāli nodrošināt dažiem liks aizdomāties par iespējamo darba maiņu. Piemērots brīdis mācībām, attiecību uzlabošanai ar priekšniecību.

Dvīņi: Vajadzēs pacensties, lai aizstāvētu savas pozīcijas, iekarotu stāvokli sabiedrībā. Iespējams, kāds gribēs izsist jūs no līdzsvara vai pretendēs uz jūsu vietu. Jūsu dzīvē var atgriezties sena mīlestība, un jūtas uzliesmos ar jaunu sparu. Tie, kam ir bērni, lauzīs galvu, kā nesabojājot attiecības, tomēr kontrolēt viņu dienas gaitas un finanses. Pēc 12. marta labs laiks redzesloka paplašināšanai gan mācoties, gan ceļojot. Brauciena laikā iespējams kāds romantisks piedzīvojums. Parādīsies interese par mistiskām lietām, varbūt gribēsiet apmeklēt astrologu vai ekstrasensu.

Vēzis: Marts iesāksies veiksmīgi. Jūs lieliski sevi spēsiet pierādīt profesionālajā jomā, izcelsieties darba kolektīvā. Iespējams, darbosieties kā starpnieks, lai samierinātu strīdniekus. Jūsu radošais potenciāls tiks novērtēts, boss izteiks ne tikai atzinīgus vārdus, bet stimulēs jūsu darbību arī finansiāli. Veiksies modes, dizaina industrijas pārstāvjiem. Paplašināsies jūsu paziņu loks, līdz ar to arī mainīsies intereses. Mīlas jomā var gadīties iepazīšanās, jūtu uzliesmojums, tomēr šis nav īstais brīdis ilgstošu attiecību veidošanai. Pievērsieties jogai, psiholoģijai. Mēneša nogale emocionāla.

Lauva: Pārmaiņu laiks, iespējami dažādi dzīves pārbaudījumi, tomēr jūs neapjuksiet. Necentieties pārāk uzspiest citiem savu pozīciju, drīzāk iegūsiet, izejot uz kompromisu. Esiet piesardzīgs ar jaunu vai konfidenciālu informāciju, neko nesāciet lietot un izplatīt tālāk, kamēr neesat pārbaudījis. Jūsu materiālais atbalsts būs vajadzīgs kādam radiniekam. Neesiet pārsteigts, ja attiecībās ar laulāto iestājies atsalums, ja jau esat aizņemts ar sabiedrisko dzīvi un tik maz laika pavadāt kopā. Mēneša nogalē izdosies ārzemju braucieni. Būsiet ambiciozs.

Jaunava: Marta sākumā zvaigznes piedāvās jums ne vienu vien iespēju parādīt savu erudīciju un prasmes. Mērķtiecīgākās Jaunavas viegli sasniegs plānoto un būvēs stabilus dzīves pamatus. Arī mīlas jomā veiksme jūs nepametīs — romantiskas tikšanās būs vai ik uz soļa! Aktualizēsies finanšu lietas — jūs būsiet ar mieru strādāt vairāk, lai tikai apmierinātu savas un ģimenes materiālās vajadzības. Var atklāties slēpti pagātnes notikumi. Mēneša beigās lieki neriskējiet, esiet uzmanīgs ar dokumentiem un neiesaistieties šaubīgos darījumos. Liktenis piespēlēs zīmes, jums tikai jāmācās tās pamanīt un iztulkot.

Svari: Problēmas risināsies pašas no sevis, tomēr nestāviet tādēļ maliņā — šis ir aktīvas darbības periods, un jums tas jāizmanto. Var pieaugt darba apjoms un peļņas iespējas. Marta sākumā zvaigžņu stāvoklis nav labvēlīgs attiecībām — šim laikam raksturīga neiecietība, un iespējami nepamatoti strīdi ar mīļoto cilvēku. Atcerieties to un valdiet pār negatīvām emocijām, jo pavisam drīz viss nokārtosies! Mēneša otrā pusē parādīsies tieksme idealizēt apkārtējo vidi un cilvēkus — tas nav slikti, tomēr jāuzmanās no vilšanās. Jūsu sabiedriskā dzīve sāks uzņemt apgriezienus, veidosies nozīmīgi kontakti.

Skorpions: Skorpioniem veiksies profesionālajā jomā, jūs ievēros un novērtēs. Labs laiks, lai kāptu pa karjeras kāpnēm vai pat sāktu patstāvīgu biznesu. Ja paredzēti mājokļa remontdarbi, tie jāsāk marta pirmajā pusē. Mēneša vidū neiesaistieties šaubīgos finanšu darījumos un neaizdodiet naudu. Ģimene un mīļotais cilvēks prasīs nedalītu uzmanību un rūpes, ņemiet to vērā un rūpīgi saplānojiet savu ikdienu. Brīvajiem šīs zīmes pārstāvjiem klāsies vieglāk, tomēr arī viņi būs romantiski noskaņoti un izklaides nebūt neatstās pēdējā vietā. Atšķirīgu viedokļu dēļ iespējami radinieku konflikti.

Strēlnieks: Marta sākumā būsiet ģimeniski noskaņots, parādīsies vēlme labiekārtot savu mājokli vai izveidot pašam savu ligzdiņu, ja jums tādas vēl nav. Sirdī brīvajiem Strēlniekiem zvaigznes sola kaislīgas, tomēr īslaicīgas mīlas dēkas. Liktenīgas tikšanās jums pietaupītas mēneša otrai pusei, ap 20. martu pastāv iespēja beidzot satikt īsto cilvēku. Labs laiks sevis pilnveidošanai, nākotnes plānošanai un konkrētu mērķu izvirzīšanai. Pieaugs vēlme kontaktēties ar draugiem, rūpēties par bērniem un tuviniekiem. Radošām personībām šis ir īstais laiks, lai uzkrātās emocijas izpaustu mākslas darbos.

Mežāzis: Mežāžiem gaidāms pretrunīgs mēneša sākums — vērojama nepastāvība, krasa uzskatu un plānu maiņa, neprognozējama rīcība. Patlaban nevajadzētu sākt lielus projektus vai mainīt darbu. Arī mīlas jomā iespējamas pārmaiņas — pieaugs vēlme mainīt partnerus, saraut ilgstošas attiecības un varbūt pat atjaunot bijušos sakarus. Zemapziņa būs labākā padomdevēja, tāpēc ieklausieties sevī un rīkojieties pēc izjūtām. Marta vidū visās lietās ievērojiet mērenību — jūs būsiet viegli iespaidojams, pastāv atkarību iegūšanas risks. Jāizvairās no konfliktsituācijām ģimenē.

Ūdensvīrs: Alksiet mīlestības, draudzības un sapratnes. Iespējams svārstīgs garastāvoklis, un dažbrīd gluži nepamatoti jutīsieties vientuļš. Jums vēlams vairāk uzticēties cilvēkiem, un viņi noteikti neliks jums vilties. Marta vidū padomājiet par sevis pilnveidošanu, piesakieties jūs interesējošās mācībās. Varbūt, ņemot talkā jauniegūto pieredzi, jums paveras pavisam jaunas, vēl neapzinātas iespējas? Ja martā kur aizceļosiet, jūs gaida romantisks piedzīvojums. Neaizmirstiet par veselīgu uzturu un sportiskām aktivitātēm, tā saglabāsiet tik vajadzīgās darbaspējas un dzīvesprieku.

Zivis: Atmodīsies jūsos snaudošā enerģija un līdera dotības. Aktīvi iesaistīsieties dažādos projektos, plānosiet pasākumus, ceļojumus un mājokļa jautājumus. Tā kā pieņemtie lēmumi būs spontāni, arī to realizācijai ir atvēlēts samērā īss laika sprīdis — vai nu tagad, vai nekad! Vēlme mainīt iekšējo pasauli un dzīves jēgas meklējumi var radīt Zivīs interesi par mistiskām un garīgām lietām. Iespējami zīmīgi sapņi. Marta beigās var nākties meklēt papildu peļņas iespējas, jo jūsu ikdienas tēriņiem būs tendence pieaugt. Uzklausiet jums sniegtos padomus, tie drīzumā izrādīsies ļoti vērtīgi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu