Tavs horoskops augustam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lauvu mēnesis! Kā jau jubilāram — mazāk darba, vairāk atpūtas un izklaides! Ko zvaigznes sola tavai zīmei?

AUNS

Augusts varētu izvērsties visai veiksmīgi, sevišķi mēneša pirmā nedēļa. Izdosies dažādi darījuma braucieni, jaunu līgumu slēgšana, jums ir iespēja gūt ietekmīgu cilvēku atbalstu. Nav izslēgtas arī jaunas iepazīšanās, tostarp romantiska rakstura. Finanšu lietas var nedaudz «pieklibot» galvenokārt tāpēc, ka gribēsiet dzīvot ar plašu vērienu. Svarīgi notikumi risināsies privātajā dzīvē. Iespējamas diezgan spontānas rīcības šajā saistībā. Tomēr, pirms saraujat kādas attiecības, pārliecinieties, vai nākamās tiešām būs perspektīvākas. Vēlams pievērst uzmanību veselīgam dzīvesveidam, sportot un daudz atrasties dabā.

VĒRSIS

Pārmaiņu un pārbaudījumu mēnesis. Lielākās problēmas var sagādāt saskarsme ar kolēģiem, priekšniecību vai padotajiem, ja pats esat vadītājs. Svarīgus lēmumus var nākties pieņemt 10. datumā. Mēneša vidus labvēlīgs dažādu finanšu jautājumu kārtošanai. Varat plānot firmas vai ģimenes budžetu. Piemērots brīdis arī nekustamā īpašuma iegādei. Kopsummā naudas lietās jums smaida veiksme. Iespējams, tuvinieki visādi centīsies veicināt jūsu izaugsmi, varbūt pat labklājību, neatsakiet viņiem sava lepnuma dēļ. Labs laiks, lai kopā ar mīļoto cilvēku dotos ceļojumā.

DVĪŅI

Lielu uzmanību veltīsiet savas profesionalitātes attīstībai, varbūt apmeklēsiet kādus kursus. Būsiet ļoti harmoniski noskaņots, kas veicinās lielisku saskarsmi ar apkārtējiem, sevišķi darbā. Arī intuīcija būs nevainojama, kas savukārt ļaus jums izvēlēties piemērotākos darbus, ievirzīt enerģiju pareizā gultnē. Nav izslēgts, ka darba vietā uzplauks romantiskas jūtas pret kādu kolēģi. Uzlabosies arī naudas stāvoklis, un visa šī situācija kopumā padarīs jūs dzīvespriecīgāku. Tieksieties pēc domubiedru sabiedrības, varbūt noorganizēsiet kādu pasākumu darbavietā vai draugu lokā.

VĒZIS

Labs laiks, lai realizētu savas ieceres, galvenais noticēt saviem spēkiem. Varat veltīt uzmanību sevis vai firmas reklamēšanai, meklēt sponsorus. Nekautrējieties kāpt uz skatuves un uzstāties auditorijas priekšā, ja tas nepieciešams darbam. Būsiet ļoti saprotošs un pretimnākošs, sevišķi attiecībās ar kolēģiem. Izdosies kontaktēšanās, izmantojot telefonu un internetu, spēsiet norunāt dažādas tikšanās, piesaistīt klientus. Ņemot vērā, ka daudz laika veltīsiet darbam, privātā dzīve tomēr nedaudz paliks novārtā. Neņemiet pie sirds tuvinieku aizrādījumus, jūs vienkārši esat viņus pārāk izlutinājis.

LAUVA

No vienas puses, veiksmīgs mēnesis, bet svarīgi, kā to pavadīsiet. Ieteicams tomēr vairāk uzmanības veltīt atpūtai, izklaidei, ceļojumiem, nevis darbam. Augusts tomēr ir jūsu mēnesis, nosviniet kārtīgi jubileju – tā, lai par jums runātu visa gada garumā un tikai to labāko. Darbā nebūtu vēlams uzspiest apkārtējiem savu viedokli, piebremzējiet savu temperamentu. Neapdomīga rīcība var radīt samērā lielas problēmas. Tajā pašā laikā, ja rīkosieties diplomātiski, jums pastāv labas iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm. Mīlas jomā tieksieties pēc piedzīvojumiem.

JAUNAVA

Piemērots brīdis pārmaiņām, sevišķi, ja neesat apmierināts ar esošo situāciju vai sen esat tiecies ieviest jauninājumus savā dzīvē. Varat mainīt imidžu, sākt sportiskas aktivitātes vai pat mainīt darbu. Pievērsiet lielu uzmanību līgumiem, dokumentu juridiskajai pusei. Nav izslēgts, ka vajadzēs daudz pārvietoties darba darījumu dēļ. Nebūtu vēlami lieli pirkumi. Ja reiz būsiet ķēries pie reformām, ieviesīsiet tās arī privātajā dzīvē. Jūs neapmierinās attiecības ar pretējo dzimumu, sevišķi, ja ilgāku laiku dzīvojat kopā ar laulāto draugu un jau esat sācis ievērot viņa netikumus.

SVARI

Labs laiks, lai nospraustu dzīves prioritātes, tomēr rēķinieties, ka ar daudzām situācijām būs jātiek galā paša spēkiem, nevis paļaujoties uz citiem. Varat beigt vai sākt kādus kursus, strādāt pie radošiem projektiem, kā arī kārtot juridiskus jautājumus. Veiksmīgāks laiks jaunām aktivitātēm pēc 12. datuma. Iespējams, izdosies realizēt sen atliktas lietas. Būs grūti izšķirties, kam veltīt lauku – darbam vai privātai dzīvei. Veiksies tiem, kuri darbojas kopā ar mīļoto cilvēku, jo tad varēs apvienot abas šīs sfēras. Veselību izdosies uzlabot ar netradicionālās terapijas metodēm.

SKORPIONS

Vienlīdz aktīvi darbosieties kā privātā, tā darba frontē. Jūsu neizsīkstošā enerģija ļaus daudz ko realizēt. Augustā pieņemtie lēmumi var ietekmēt jūsu dzīvi ilgākā laika periodā. Veiksies tiem, kuriem intuīcija ir stiprā puse. Ieteicams, pēc iespējas vairāk laika pavadīt sabiedrībā, turklāt šoreiz kontaktējoties ar cilvēkiem, kuri nebūt nav jūsu domubiedri un varbūt pat atrodas ierakumu otrā pusē. Mazāk pievērsiet uzmanību intrigām, centieties neaizvainoties par katru sīkumu. Lielisks laiks atpūtai uz ūdens – vai tā būtu laivošana, vai makšķerēšana. Fiziskas aktivitātes uzlabos jūsu veselības stāvokli.

STRĒLNIEKS

Nedaudz iluzors laiks. Iespējams, būs grūti realizēt savus plānus, jo tie būs pārāk utopiski. Daudz iekšēju pretrunu, no vienas puses, apzināsieties, ka tikai darbs var nest naudu, no otras puses, jūs var nesaistīt esošā nodarbošanās. Vēlams pabeigt iesāktās lietas un pārmērīgi nemainīt savus lēmumus. Nedaudz veiksmīgāk klāsies mīlas jomā. Labāk izmantojiet atvaļinājuma iespējas, ja neesat pārliecināts, ka atrodaties savā īstajā vietā. Mēneša beigās situācija uzlabosies. Labs laiks, lai nodarbotos ar jogu, kas palīdzēs savākties, nomierināties un atrast savu vietu.

MEŽĀZIS

Iespējams, šis mēnesis ir veiksmīgākais visā gadā. Mēneša sākums paies, plānojot, veidojot sakarus, gūstot informāciju, bet pēc 20. datuma sekos strauja augšupeja. Ja pacentīsieties un neslinkosiet, šajā mēnesī liktie pamati dos labklājību pat vairākiem gadiem uz priekšu. Veiksmīgi datumi jaunu lietu sākšanai būs 23. un 26. augusts. Nedomājiet, ka viss jāpaveic paša spēkiem, iemācieties dalīt darba pienākumus, sadarbojieties. Attiecībās ar jaunāko paaudzi iespējamas nelielas problēmas. Neļaujiet savā mīlas dzīvē iezagties rutīnai. Veiksies sportiskajiem Mežāža zīmes pārstāvjiem.

ŪDENSVĪRS Veiksmīgs mēnesis, ja vien nesnaudīsiet un ļausiet savā dzīvē ienākt jauninājumiem. Kopumā spēsiet veidot veiksmīgas attiecības ar līdzcilvēkiem, padosies uzstāšanās, kaut arī nemaz nealksiet publiskas uzmanības. Nav vēlams nodarboties ar aprēķiniem, papīriem, jo paviršības dēļ var rasties ne viena vien kļūda. Labs laiks jaunu tehnoloģiju apgūšanai, iepirkšanai un izmantošanai. Varbūt arī pats izveidosiet kādu datorprogrammu. Atmosfēra privātajā dzīvē stimulēs jūs jauniem panākumiem darbā. Lieliski sapratīsieties ar tuviniekiem, arī draugi jūsu mājā nebūs retums.

ZIVIS

Attiecību mēnesis. Centieties pavadīt laiku kopā ar saprotošiem cilvēkiem, vienalga – darbā vai privātajā dzīvē. Jums būs svarīgi sajusties vajadzīgam, veiksies tiem, kuri strādā sociālajā sfērā, pakalpojumu jomā. Lieliski tiksiet galā ar nestandarta situācijām. Jūsu fantāzija un intuīcija darbosies nevainojami. Iespējams, nelabvēļi vēlēsies izmantot jūsu sasniegumus, tomēr nesāciet cīņu ar viņiem. Izdosies tāli ceļojumi, vairāk gan atpūtas nolūkā. Mēneša nogalē gaidāmi romantiski piedzīvojumi. Vēlams pievērsties fiziskām aktivātēm, sevišķi peldēšanai, dejošanai. Garastāvokli uzlabos arī imidža maiņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu