Tavs horoskops februārim

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Šī mēneša jubilāram Ūdensvīram zvaigznes sola izdošanos, tādēļ šomēnes Ūdensvīrs būs īsts «cilvēks - orķestris». Mīlas jomā Ūdensvīra dzīve mutuļos! Kas sagaida pārējās horoskopa zīmes?

Auns: Visam, kas šomēnes notiks būs savs pamats un sekas. Varbūt laulātais draugs vai sadarbības partneris izteiks kādu apvainojumu, aizrādījumu. Tomēr arī tu nebūt neuzvedīsies kā zelta gabaliņš. Nesāc strīdus pirmais, neuzstādi ultimātus, ja negribi nepatikšanas. Nav vēlami lieli pirkumi, jo būsi pārāk izšķērdīgs. Tad jau labāk nokārto visus parādus. Februāra nogale sola panākumus darba lauciņā, uzlabosies arī partnerattiecības. Pieaugs tava fiziskā aktivitāte. Katru brīvo brīdi vēlēsies pavadīt sportiskā garā. Daži iespējams, dosies uz svešu zemju kalniem slēpot!

Vērsis: Mēneša sākumā svarīgi notikumi risināsies privātajā dzīvē. Varbūt būsi tikko iemīlējies un baudīsi romantiskus mirkļus sava mīļotā cilvēka sabiedrībā. Sevišķas cerības šajā ziņā liksi uz Valentīndienu. Iespējams draugu apciemojums vai arī organizēsi bijušo klases biedru salidojumu savā mājā. Vispār šomēnes ne reizi vien līksmosi, labprāt baudīsi grādīgos dzērienus un atradīsies sabiedrības uzmanības centrā. Darbā būsi samērā neprognozējams, darbosies uz savu roku, nekonsultējoties ar kolēģiem vai pat priekšniecību. Dažiem tavi gājieni var izsaukt sašutuma vilni, citiem apbrīnu. Kāds sapnis var būt zīmīgs un mudinās tevi pašķirstīt sapņu grāmatu.

Dvīņi: Centīsies sakārtot dzīvi, tikt skaidrībā par savām vēlmēm. Iespējams, ka galveno vērību tomēr piegriezīsi materiālajam dzīves aspektam. Sportiskākie zīmes pārstāvji sapņos par iespēju doties uz kalniem paslēpot, citi vienkārši tērēs naudiņu izpriecām vai kādam pirkumam. Pastiprināti izrādīsi interesi par pretējo dzimumu, veidosi jaunas attiecības, iespējams izmantojot interneta sniegtās iespējas. Šajā laikā vēlams pievērsties sevis profesionālajai izglītošanai, kā arī apmeklēt kādus ezoteriskus kursus. Daiļā dzimuma pārstāves veltīs uzmanību kultūras dzīvei un mākslai. Brīvās dienas itin bieži pavadīsi draugu lokā.

Vēzis: Veiksmīgs laiks, lai pieņemtu nozīmīgus lēmumus. Darba lietas ies no rokas un atliks vēl kāds brīvs brīdis arī privātās dzīves baudīšanai. Iespējamas patīkamas pārmaiņas romantiskajā plānā. Ilgstošas attiecības ar kādu cilvēku var beigties pat ar saderināšanos vai precībām. Tevi aizraus viss ar senatni saistītais. Ja vien to pieļaus materiālais aspekts iegādāsies mākslas darbus vai sāksi kaut ko kolekcionēt. Nedalies ne ar vienu savos noslēpumos, un pirms laika neatklāj savus plānus, lai tevi nenoskauž. Var mainīties tavi uzskati par kādu kolēģi, un tu iekļausi viņu savā draugu pulciņā. Daži nolems apmeklēt peldbaseinu.

Lauva: Daudz nāksies risināt jautājumus, kas skar finanšu jomu. Draugs atdos tev senu parādu, un tu priecāsies it kā naudiņa būtu no gaisa nokritusi. Tomēr diez vai šis ieguvums atrisinās visas tavas problēmas. Vēlēsies apdomāt kādu darījumu vai tikt skaidrībā par partnerattiecībām, kā rezultātā pavadīsi daudz laika vienatnē. Ieteicams pievērst uzmanību profesionālā līmeņa paaugstināšanai. Tu piedalīsies kādās sacensībās, bet vairāk izklaides, ne sporta pēc. Varbūt kopā ar darba kolektīvu dosies uzspēlēt boulingu vai apmeklēsi slidotavu. Februāra nogalē kļūsi ārkārtīgi pašpārliecināts, neatlaidīgs un daudz sasniegsi.

Jaunava: Būsi noskaņots uz piedzīvojumiem, tai skaitā mīlas. Ja dotā brīdī esi bez savas otrās pusītes, tas nāks tikai par labu. Precētajiem gan draud iespējas tikt pieķertiem! Raugi, lai notikumi privātā dzīvē neatsaucas uz tavu darba kvalitāti. Tomēr kopumā tavs jautrais, optimistiskais noskaņojums priecēs arī citus. Brīvajā laikā ieteicams pēc iespējas vairāk uzmanības veltīt mājas lietām. Vari nodarboties ar dzīvokļa labiekārtošanu, arī viesi tavā namā nebūs retums. Mēneša nogalē labi veidosies lietišķie kontakti, bet tikai ar pazīstamiem cilvēkiem. Varbūt uzsāksi kādu jaunu darījumu.

Svari: Iespējams, uzlabosies tavs stāvoklis darbā, sabiedrībā. Daži uzsāks jaunus projektus vai savu biznesu. Neuzticieties starpniekiem, centies visur būt klāt pats. Būsi pat nolēmis parūpēties par Valentīndienas ballītes organizēšanu darba vietā. Daudz strādāsi, tomēr atradīsi laiku, ko pavadīt kopā arī ar mīļoto cilvēku. Piemērots brīdis, lai atzītos jūtās savai otrai pusītei, ja vēl neesi to izdarījis. Tu šomēnes būsi īpaši mākslinieciski noskaņots, radoši pieiesi pat ikdienišķu lietu veikšanai. Esi piesardzīgs, februāra vidū iespējama informācijas noplūde, pārpratumi. Lielākas aktivitātes vēlamas pēc 16. datuma.

Skorpions: Mēneša sākums piemērots pārrunām darba jautājumos. Savukārt, attiecības ar mīļoto cilvēku vari noskaidrot 2., 3. vai 14. datumā. Tu piedalīsies kādā prezentācijā vai svarīgā sapulcē. Ja vēlies izcelties, padomā par savu runas stilu, ārējo izskatu. Daži iegūs augstu sabiedrisko stāvokli. Būs daudz darba, un no kaut kā iespējams, vajadzēs atteikties, lai visu paspētu izdarīt laikā. Tomēr, lai cik noslogots tu arī būtu, tomēr spītīgi nevēlēsies lūgt nevienam palīdzību. Ceļojumiem, komandējumiem, arī sportiskām aktivitātēm piemērotāka februāra nogale.

Strēlnieks: Varbūt pieņemsi kādu svarīgu lēmumu, kas ietekmēs tavu turpmāko dzīvi. Lieliski izdosies nodemonstrēt savas prāta spējas, profesionālās zināšanas. Labi veidosies kontakti ar ārvalstu partneriem. Arī pats iespējams, dosies ārvalstu komandējumā. Priekšniecība atzinīgi novērtēs tavu paveikto darbu. Lai cik aizņemts tu arī nebūtu, tik un tā atradīsi laiku, lai parūpētos par ģimenes labklājību, sevišķi daudz laika veltot bērnu audzināšanas problēmām. Nesāc tikai šobrīd remontdarbus un nemaini dzīves vietu. Toties vari pamainīt imidžu - iegādāties stilīgu apģērbu vai pārkrāsot matus.

Mežāzis: Labs laiks, lai nokārtotu dažādus pārpratumus, uzlabotu savu statusu, atgūtu autoritāti. Iespējami profesionāli sasniegumi, materiālā stāvokļa uzlabošanās un panākumi pie pretējā dzimuma. Iespējams, savu uzmanību tev izrādīs kāds kolēģis. Tomēr nav izslēgts, ka prāts valdīs pār jūtām, tāpēc partnerattiecībās pietrūks maiguma, sapratnes. Aktuāla interese par mācībām, literatūru, mākslu. Daži Mežāži pavisam negaidīti var nolemt pievērsties pasniedzēja darbam. Tev būs laba apetīte, un kur gan teikts, ka vienmēr jāgatavo mājas apstākļos? Neatsaki sev restorāna apmeklējumu. Vari nedaudz patērēt naudiņu, lai iepriecinātu sevi.

Ūdensvīrs: Kopumā labs laiks, zvaigznes sola izdošanos, tāpēc neslinko, izmanto šo brīdi, lai sasniegtu savus mērķus. Varbūt aizstāvēsi kādu cilvēku pret nepatiesiem apmelojumiem. Darbosies kā jurists, psihologs un draugs vienā personā. Daži nolems profesionāli pievērsties organizatoriskām lietām vai labdarībai. No darba brīvajā laikā aktīvi nodosies saviem hobijiem, varbūt iesaistīsies kādā interešu grupā. Mīlas jomā būsi kaislīgs. Gribēsi savai otrai pusītei sagādāt neaizmirstamu mīlētāju dienu. Ja vēl neesi precējies, apsvērsi šādu iespēju. Uzlabosies materiālā situācija, kas ļaus realizēt kādu ieceri.

Zivis: Sabiedrisks mēnesis, pastāv iespēja iekarot auditorijas uzmanību. Būsi optimistiski noskaņots, labprāt palīdzēsi citiem. Iespējams, tu pārāk daudz uzmanības pievērsīsi tam, ko par tevi vai tavu darbu domā līdzcilvēki. Esi dabisks, tā būs tava panākumu atslēga! Partnerattiecībās valdīs nedaudz saspringta gaisotne, ja būsi pārāk aizņemts darbā. Centies vismaz daļēji to kompensēt, pavadot kopā Valentīndienu kādā romantiskā vietiņā. Nepaļaujies uz sieviešu kārtas draudzenēm, kāda no viņām būs mainījusi savu attieksmi pret tevi. Toties uzlabosies attiecības ar vecākiem, apciemo viņus un izrunājieties no sirds!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu