Tavs horoskops aprīlim

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanipix/AP

Aprīļa gaviļniekiem Auniem ballīte izdosies. Turklāt veiksies sirdslietās. Bet kas gaidāms pārējām 11 horoskopa zīmēm.

AUNS Aprīļa sākumā un līdz pat mēneša vidum savas dzimšanas dienas svinēs šajā laikā dzimušie Auni. Un jāsaka – ballīte izdosies uz goda! Iespējams, liktenis būs nolēmis paspēlēties – tas daudz dos, bet tikpat daudz prasīs arī no tevis. Mēģini uz lietām un notikumiem paraudzīties no cita skatupunkta, esi elastīgs savā domāšanā un aktīvs darbos. Lielu lomu tavā dzīvē šomēnes spēlēs attiecības ar mīļoto cilvēku – tev jāsāk mācīties no savām agrāk pieļautajām kļūdām, tad sirdslietas raizes nesagādās! Brīvajiem Auna zīmes pārstāvjiem gaidāms izteikts randiņu laiks.

VĒRSIS Gaidāms pārejas posms tavā dzīvē, sevišķi laikā pēc 20. datuma. Pievērs pastiprinātu uzmanību piedāvātajām izdevībām, droši seko nākotnes sapņiem un nepalaid garām savu lielo iespēju! Mēneša vidū vai beigās iespējamas nozīmīgas pārmaiņas karjerā, aktualizēsies sadarbība reklāmas jomā un veidosies noderīgi kontakti. Ļoti labs laiks biznesa paplašināšanai un iesākto projektu pabeigšanai. Arī naudas lietās šomēnes smaidīs veiksme, tavs finansiālais stāvoklis beidzot patiešām nostabilizēsies, varēsi atļauties sen kārotus pirkumus vai braucienus.

DVĪŅI Tu būsi uzņēmies pārāk daudz pienākumu, tāpēc labāk izvērtē veicamo darbu prioritātes un iemācies pateikt „nē”, kad tas nepieciešams. Jaunu projektu uzsākšanai nelabvēlīgs laiks, var nepietikt līdzekļu vai apņēmības kādu plānu īstenošanai. Ja vien tas iespējams, pabeidz iesāktās lietas un kopā ar mīļoto cilvēku dodies nelielā atvaļinājumā. Veiksmīgs laiks sirdslietām un attiecību uzlabošanai, iespējamas jaunas iepazīšanās. Tevi vilinās tālu okeānu krasti, saule un bezrūpīgi cilvēki. Izklaidējies un atpūties, varēsi atkal ar jaunu sparu ķerties pie darba un sadzīves problēmu risināšanas.

VĒZIS Pavasaris nesīs patīkamas pārmaiņas tavā dzīvē. Iespējams, satiksi cilvēku, kurš mainīs tavus pasaules uzskatus, ienesīs patīkamas vēsmas pelēkajā ikdienā. Laika gaitā jūsu draudzīgi iesākušās attiecības var pāraugt simpātijās un mīlestībā. Darba jomā strādāsi pie jauniem projektiem un visticamāk, pats būsi to iniciators. Neatsakies no ārzemju komandējuma iespējām vai kāda privāta brauciena. Apkārtēji cilvēki būs labvēlīgi noskaņoti pret tevi, īpaši kolēģi un domubiedri. Tai pat laikā, kāds tuvinieks var sagādāt problēmas, varbūt viņš būs pieradis pie tā, ka tu vienmēr rūpējies par viņu, bet tagad vairāk domā par sevi, un tas radīs problēmas jūsu attiecībās.

LAUVA Pavasaris liks atmosties tavām iekšējām vēlmēm, vairāk ieklausīsies sirds balsī un savā intuīcijā. Sieviešu kārtas pārstāves piedzīvos spēcīgas jūtas, iemīlēsies. Savukārt tie, kam jau ir sava otrā pusīte, nostabilizēs savas attiecības un lems par kopdzīves uzsākšanu. Iespējams, ka dažiem labāk veiksies, atrodoties tālu prom no mājām, jo tieši tur viņus sagaida popularitāte un atzinība un saistībā ar ārzemēm pastāv iespēja izveidot vajadzīgos kontaktus gan biznesa, gan privātajā jomā. Iespējams, tavus plānus var patraucēt ārēji apstākļi, piemēram, nepieciešamība parūpēties par vecāku labklājību vai kādi darba pienākumi. Naudas lietas uzlabosies.

JAUNAVA Mēneša sākumā iespējams kāds konflikts finanšu jomā, pie kam saistībā gan ar darbu, gan privātajām lietām. Nav teikts, ka nespēsi nopelnīt, bet pavisam noteikti, nauda neturēsies tavā maciņā. Visticamāk tu tērēsi to bērnu vajadzībām, bet nav arī izslēgts, ka dosies kādā ceļojumā. Tavā namā var viesoties ārzemnieki. Prieku šajā mēnesī sagādās bērnu panākumi. Ieteicams pēc iespējas vairāk laika pavadīt ar viņiem kopā. Ja vari, paņem kādu brīvu dienu un kopā dodieties ārpus pilsētas. Veiksmīgas visas ar mācībām, kvalifikācijas celšanu un komandējumiem saistītās lietas. Mīlas jomā nesajauc aizraušanos ar patiesām jūtām.

SVARI Šajā laika periodā galvenās tēmas būs saistītas ar saimnieciskajām un ģimenes lietām. Kaut arī darba būs daudz, tomēr tev galvenokārt nāksies nodarboties ar mājas labiekārtošanu, bērnu audzināšanu vai attiecību veidošanu ar mīļoto cilvēku, ja esi neprecētas personas statusā. Nav izslēgts, ka parādīsies jaunas intereses, hobiji un kāds pat pievērsīsies garīgām vērtībām. Tev patiks, ja spēsi nest labumu apkārtējiem, izpalīdzēt, parūpēties. Tavas rūpes un pūliņi tiks novērtēti, arī citi cilvēki atbalstīs tevi un viss notiks savstarpējā mijiedarbībā. Labs laiks, lai plānotu vasaras atpūtas iespējas, kaut gan arī šajā mēnesī tu vari doties kādā netālā izbraucienā.

SKORPIONS Veiksmīgs periods, sevišķi tavā privātajā dzīvē, kurā var parādīties dažādas veiksmīgas situācijas. Gandrīz viss, kam ķersies klāt, izdosies. Iespējams, satiksi cilvēku, ar kuru turpmāk daudz laika pavadīsi kopā vai pat uzsāksi kopdzīvi. Tiem, kuri iemīlējušies, jo īpaši labvēlīgs periods. Tomēr arī tad, ja sargāsi un glabāsi savu patieso būtību, nav izslēgtas daudzas iepazīšanās iespējas. Savukārt, ģimenes cilvēkiem nāksies veltīt laiku bērnu vai vecāku problēmu risināšanai. Tieši kontakti ar jaunāko paaudzi mainīs tavus pasaules uzskatus uz labo pusi. Labs laiks jaunu zinību iegūšanai. Nekādā gadījumā neiesaisties strīdos, tiesu procesos.

STRĒLNIEKS Daudz laika šajā mēnesī veltīsi atpūtai, izklaidei. Apmeklēsi dažādus kultūras pasākumus, atkarībā no savām interesēm. Nav izslēgts kāds brauciens vai ārzemnieku viesošanās tavā namā. Attiecības ar apkārtējiem veidosies nepiespiesti, sevišķi ar gados jaunākajiem. Nelielas problēmas var sagādāt veselības stāvoklis, tomēr vienlaicīgi pastāv iespējas mainīt dzīves stilu un atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem. Centies neiesaistīties konfliktos ar valsts varas pārstāvjiem, neņemt kredītu, kā arī neuzsākt jaunas lietas, sevišķi pēc 19. datuma. Var mainīties tava attieksme pret draugiem vai viņiem pret tevi.

MEŽĀZIS Tu galveno vērību veltīsi mājas labiekārtošanai, komforta radīšanai ģimenē, un tā vārdā būsi gatavs strādāt galvu nepacēlis. Iespējams, mīļotais cilvēks tomēr neizpratīs tavu mūžīgo prombūtni un materiālo dzīves vērtību stādīšanu augstāk par garīgajām. Būs grūti, ja apkārtējie tevi neizpratīs vai pat nosodīs, kaut gan īstenībā tu darbosies vispatiesāko jūtu vadīts un nesavtīgās interesēs. Nav izslēgti pēkšņi lēmumi vai notikumi, sevišķi saistībā ar dzīves vietu. Varbūt pieņemsi pie sevis vecākus vai kā reiz apmetīsies pie viņiem. Velti pienācīgu uzmanību mācību jomai, profesionalitātes celšanai.

ŪDENSVĪRS Tev patiks satikt domubiedrus, varbūt bieži aicināsi viņus savā namā vai pats dosies viesos. Nav izslēgts, ka tava otrā pusīte kļūs greizsirdīga, ja vairāk kontaktēsi ar svešiem cilvēkiem nevis viņu. Esi piesardzīgs finanšu jautājumus kārtojot, jo iespējams, rīkosies ar plašu vērienu, neapdomājot sekas vai reālo situāciju. Piemēram, nāksies veikt kādus iepirkumus mājai, ģimenes vajadzībām un tu nežēlosi līdzekļus. Radošo profesiju pārstāvjus var apciemot iedvesma. Daži gūs publikas atzinību, kļūs populāri. Labāk spēsi veidot kontaktus ar gados jaunākiem cilvēkiem, kamēr par tevi vecākie, ne vienmēr izpratīs tavu rīcību, vēlmes.

ZIVIS Tieksies pēc līdzīgi domājošo sabiedrības. Tevi aizraus radošas lietas, psiholoģija, gribēsi ar savu darbu palīdzēt citiem. Varbūt nolemsi dibināt kādu interešu klubu. Modīsies tavas slēptākās dziņas, tu būsi gatavs pārmaiņām privātajā dzīvē, atvērts jaunām attiecībām. Vispār saistība ar sabiedrību būs nozīmīga un tieši tu atradīsies tās uzmanības centrā. Tuviniekiem arī patiks kontaktēt, satikt tevi, saņemsi ne vienu vien uzaicinājumu kopā pavadīt laiku. Varbūt dosies neilgā ceļojumā. Sieviešu kārtas pārstāves aizrausies ar veselīgo dzīves veidu, sportu, skaistumkopšanas salonu apmeklēšanu. Kāds dosies pie astrologa, lai gūtu atbildes uz sevi interesējošiem jautājumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu