Dzīvoklis Parīzē pēc izīrēšanas «AirBnB» atstāts pārklāts ar urīnu un atkritumiem

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/lausnkw/

Francijas galvaspilsētas Parīzes studio tipa dzīvokļa īpašniece, kura sevi identificē kā Lauriju S., savu dzīvesvietu pēc izīrēšanas vietnē «AirBnB» saņēmusi atpakaļ pamatīgi bojātu un smirdošu, ziņo The Local.

Sieviete kārtējo reizi izīrēja savu dzīvokli, jo uz trīs nedēļām devās darba ceļojumā – tikmēr tajā mitinājās kāds vīrietis no Kanādas. Lai gan viņa īrnieku nesatika personīgi, kaimiņi apliecināja, ka vīrietis izskatījās «jauks».

sociālajā tīklā «Facebook» raksta sieviete

13 kvadrātmetrus lielajam dzīvoklim kopumā nodarīts kaitējums 10 tūkstošu eiro apmērā. Īpašniece vēlāk uzzināja, ka vīrietim ir nopietnas problēmas ar alkoholismu un depresiju.

Izīrētāja pēc notikušā vērsās pie «AirBnB» – tikai pēc tam, kad par notikušo sāka ziņot franču mediji, kompānija beidzot atbildēja, ka izskatīs viņas kompensācijas pieteikumu.

«AirBnB» piedāvā kompensācijas sistēmu, kurā izīrētāji var atgūt līdz pat 800 tūkstošiem nopietnu bojājumu gadījumā. Dzīvokļa īrniekam pašlaik bloķēta pieeja vietnes pakalpojumiem.

«Šāds gadījums ir ļoti rets,» televīzijas kanālu «France 3» informēja kompānijas pārstāvis, piebilstot, ka pēn izīrēti apmēram 30 miljoni dzīvokļu un nopietni bojājumi nodarīti tikai 0,009 procentiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu