Ukraiņu tiesnese kļūst bēdīgi slavena ar savu «Džokera» meikapu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter

Alla Bandura ir tiesnese Rovenskas apgabalā, Ukrainā. Viņa nemaz nenojauta, ka kādu rītu pamodīsies bēdīgi slavena pateicoties kādai desmit gadus vecai bildei, kura tapa oficiālam tiesu izdevumam. Nu tai tapušas neskaitāmas kolāžas, kur tiesnese salīdzināta ar «Mazās Nāriņas» briesmoni Urzulu, glamroka grupas «Kiss» dalībnieci un pat Betmena ienaidnieku Džokeru.

Kad krievvalodīgie mediji un interneta lietotāji jau bija izņirgājušies par sievietes neveiksmīgo foto, ukraiņu laikraksts «Segodņa» nolēma noskaidrot bildes vēsturi no pašas Allas.

Tiesnese laikrakstam atklājusi, ka tieši notikusi lietas izskatīšana, kad pēkšņi paziņots, ka ieradies fotogrāfs. Visus steidzināja uz fotografēšanos oficiālam tiesas izdevumam. Tā kā ikdienā viņa tik koši nemēdzot krāsoties, pirms foto uzņemšanas tomēr gribējies mazliet «uzfrišināties». Tā kā viss noticis steigā, krāsošanās notikusi «uz ātru roku». Bēdīgā slava internetā Banduru pārāk neesot ietekmējusi un ļaunu prātu uz ne pārāk glaimojošajiem komentāriem viņa netur: «Tiesnesim psiholoģiski jābūt gatavam jebkurai situācijai.»

Tikmēr sociālajos tīklos uzrodas arī Allas Banduras aizstāvji, kuriem nepatīk tāda sievietes izsmiešana. Kā argumentu daudzi min faktu, ka foto tomēr ir 10 gadus vecs. Citi zina stāstīt, ka Bandura ir ļoti cienījama tiesnese, kura izdzīvojusi uzbrukumā, kad divi notiesātie vēlāk gribējuši soģei atriebties. Sieviete žņaugta un saņēmusi 12 naža dūrienus. Arī deklarācija atspoguļo vien cītīgu nodošanos darbam - nav ģimenes, nav zemes īpašumu - tikai dzīvoklis vecā, padomjlaiku ēkā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu