Foto: Maza meitenīte, kura uzvarējusi 60 skaistumkonkursos

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News/Scanpix

Gabrielai Robertsai ir tikai pieci gadi, bet viņa tikusi kronēta par skaistumkaralieni jau 60 reizes. 

Kā ziņo aģentūra «Caters News,» Gabriela un viņas mamma Leisija (27) dzīvo Pensilvānijas štatā, ASV, un teju katru nedēļas nogali pavada mazo dāmu skaistumkonkursos.

Mazā meitene savu pirmo konkursu piedzīvoja tad, kad bija vien četrus mēnešus veca. Pa šo laiku Gabriela laurus plūkusi 60 no 100 konkursiem, kuros piedalījusies.

Meitenītes mamma Leisija ne tikai iztērējusi tūkstošiem ASV dolāru, bet arī ceļojusi tūkstošiem kilometru tālu, lai pieradinātu savu atvasi pie, viņasprāt, valdzinošā dzīvesveida.

Šis nudien nav lēts prieks: Gabrielas tērpi izmaksā līdz pat tūkstotim ASV dolāru, kā arī dalības maksa skaistuma konkursos ir visai augsta - ap 500 dolāriem.

Neskatoties ne uz dārgajām izmaksām, ne lielajiem treniņiem, Leisija uzstāj, ka viņas meitai patīk atstāt iespaidu uz saviem draugiem, krāšņi pucējoties, veidojot frizūras un lakojot nagus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu