Ar ģeniālu sludinājumu cer pārdot «limuzīnu Jāņunakts krāsā»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju sludinājumu portālā ss.lv sabiedrības uzmanību atkal piesaistījuši īpaši kolorīti centieni pārdot mašīnu – šoreiz kāds saimnieks vēlas šķirties no 1990. gada «limuzīna Jāņunakts krāsā».

«Ar asarām acīs kā varonim no Šekspīra cienīgas traģēdijas, negribīgi pārdodu savu otru pusīti citai ģimenei. Diemžēl mūsu ceļi šķiras, tikpat pārsteidzoši kā Ingunas Sudrabas matu celiņi vairāku gadu garumā, jo dodos tālākās gaitās ārpus valsts robežām,» raksta sludinājuma autors, tālāk uzskaitot, kādā gadījumā labāk nemest acis uz viņa mīļoto braucamrīku.

«Iegādājies šo mašīnu tikai tad, ja esi gatavs redzēt neizskaitāmu daudzumu ar augsti paceltiem īkšķiem no garāmgājējiem visā Latvijā un dzirdēt no katra sava pasažiera: «Euu, smaržo pēc žiguļa, » un piedzīvot viņu neviltoto smaidu, atgriežoties sirdi sildošā bērnības atmiņā.

Iegādājies šo mašīnu tikai tad, ja negribi tik daudz satraukties par gaidāmo akcīzes nodokli degvielai, jo šim četrriteņu varonim ir iebūvēta gāzes iekārta, kā arī papildu spēkus tas rod no jaunā akumulatora, radiatora, izpūtēja un elektroniskās aizdedzes.

Iegādājies šo mašīnu tiešām tikai tad, ja uztversi to par savu ceļabiedru, jo dažkārt būs tā, ka jūsu viedokļi nesakritīs par to, cik ilgā laikā jums jānokļūst punktā B.

Iegādājies šo mašīnu tiešām, tiešām tikai tad, ja cienīsi katru vēstures pleķīti, kas veido tā raksturu. Tāpēc, ja neesi gatavs teikt pasaulei: «Mana mašīna ir skaista ar pāris dzimumzīmēm sānos, » es pāris klikšķus atpakaļ redzēju sludinājumu ar tikko pārkrāsotu 1999.gada Honda Civic, uz kuras tieši rakstīts tavs vārds.

raksta automīlis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu