«Eirovīzijas» dibena varonim draud piecu gadu cietumsods

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par vienu no apspriestākajām tēmām «Eirovīzijas» dziesmu konkursa finālā kļuva ne vien Portugāles pārstāvja Salvadora Sobrala uzvara, bet arī plika dibena parādīšanās uz skatuves.

izlēca uz skatuves un, novelkot bikses, visai Eiropai atrādīja savu pliko pēcpusi.

Incidents ātri vien tika novērsts, tomēr fani pamanījās atpazīt vaininieku. Ukrainis Vitālijs Sedjuks jau iepriekš ir vareni izpaudies – viņš reiz iegrābies sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas brangajā dibenā, Kannu kino festivāla laikā izlēcis uz sarkanā paklāja un palīdis zem aktrises Amerikas Fereras kleitas, kā arī izjokojis tādus Holivudas aktierus kā Leonardo Dikaprio, Vilu Smitu un Bredu Petu.

Par plika dibena parādīšanu tiešajā ēterā vismaz 200 miljonu «Eirovīzijas» skatītāju acu priekšā Sedjukam draud naudas sods un līdz pat pieciem gadiem ilgs cietumsods.

Pats aizturētais to raksturojis kā savu «hobiju», liecina Ukrainas iekšlietu ministra Arsena Avakova ieraksts sociālajā tīklā «Facebook».

Jau ziņots, ka 62. starptautiskajā «Eirovīzijas» dziesmu konkursā uzvarēja portugālis Salvadors Sobrals. Mūsu «Triana Park» pirmajā pusfinālā ierindojās pēdējā vietā.

#Eirovision

May 13, 2017

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu