Latvijas izlases fans radījis traku veltījumu hokejistiem

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Polis Mareks Trežinskis (Marek Treszczyński) sociālajā tīklā «Facebook» publicējis paša veidotu video, kurā asprātīgā veidā cildina Latvijas hokeja izlases sasniegumus.

«Uzlabotajā» videomateriālā redzamas astronautu nedienas uz kādas planētas, kur viņus karoga iespraušanas laikā pārsteidz agresīvs monstrs: kosmosa apceļotājus rotā Dānijas, Slovākijas un Itālijas karogi, bet lielo briesmoni – Latvijas karogs.

Trežinska video guvis lielu popularitāti hokeja entuziastu vidū – ar to dalījušies jau vairāk nekā 12 tūkstoši cilvēku.

Kā jau ziņots, Latvijas izlase šo pasaules čempionātu sākusi ļoti veiksmīgi, jo vispirms ar 3:0 tika pieveikta Dānija, svētdien ar 3:1 apspēlēta Slovākija, bet otrdien priekšpēdējā minūtē ar 2:1 izrauta uzvara pār Itāliju.

Līdz šim Latvijas izlase tikai reizi pasaules čempionātu augstākajā divīzijā bija sākusi ar uzvaru, turklāt pēdējo 15 gadu laikā pie trim uzvarām pamatlaikā Latvijai izdevies tikt vēl tikai divos čempionātos, bet iepriekšējos divos turnīros kopā bija izcīnīta viena uzvara pamatlaikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu