Skandāls Kirovā: prezidents Medvedevs reklamē motorzāģi?

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«Strojbat» reklāmas kampaņa guvusi daudz plašāku publicitāti kā bijis iecerēts. Uzņēmums nolēmis «iet uz visu banku» un reklāmā izmantot Krievijas prezidenta Medvedeva līdzinieku, vēsta «topnews.ru».

«Medvedevs» ar motorzāģi rotā 6 lielus vides reklāmas plakātus Kirovā un aicina doties uz konkrēto tirdzniecības centru pēc «benzīna instrumenta». Līdzīgas tematikas reklāma redzama TV kanālos. Radio reklāmas ierunāšanai atrasts cilvēks, kura balss līdzinās lielvalsts vadītājam.

Kaut arī reklāmā redzamais cilvēks ir vietējais aktieris Mihails Fokins, tomēr vietējais Federālais antimonopola dienests uzskata reklāmu par maldinošu. Dienests ir ierosinājis lietu «par maldināšanu, nelikumīgi izmantojot cilvēka tēlu, kas vizuāli līdzinās Krievijas prezidentam Dmitrijam Medvedevam».

Jebkurā gadījumā reklāmas mērķi ir sasniegti, jo Kirovas iedzīvotāji speciāli ierodoties veikalā, lai sīkāk izpētītu Medvedeva dubultnieka atšķirības no oriģināla.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu