«LNT» rīta laika ziņās noticis kas negaidīts

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kanāla «LNT» raidījuma «900 sekundes» laika ziņās plkst. 8.24 skatītājus pārsteidzis paukotājs, kurš devies cīņā ar laika ziņu segmenta vadītāju Kristapu Tālbergu.

Šāds joks izspēlēts, lai no laika ziņām interesanti pārietu uz interviju, kurā tiek apspriesta paukošanās sportam veltītā režisora Daniela Joffes īsfilma «En Garde!», kura pirmizrādi piedzīvo 28. augusta vakarā.

Īsfilma vēsta par zēnu, kuram paukošanās sporta veids palīdz kļūt pieaugušam, pārvarēt dzīves grūtības, audzina raksturu un iemāca neatlaidību. Filmā galvenās lomas atveido profesionāli sportisti.

«Apritot 80 gadiem kopš šī sporta veida parādīšanās Latvijā, un vēloties popularizēt paukošanu mūsu valstī, sportisti un viņu atbalstītāji izveidoja domubiedru grupu, kas palīdzēja tapt šai filmai,» pauda režisors Joffe.

Iepriekšējā Joffes īsfilma «Sapņa Spēks» piedalījusies Kannu kinofestivālā. Filma ir piedalījusies arī kinofestivālos Armēnijā, Apvienotajos Arābu Emirātos, Latvijā un Krievijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu