Latvijas Pasts Rencēnu pagastā uzgājis unikālu pastkastīti

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/latvijas.pasts/

Latvijas Pasts sociālajos tīklos dalījies ar kādu īpaši neparasta izskata pastkastīti, kuru iemūžinājis viens no pastniekiem.

«No dabā sastopamā var pagatavot visdažādākos priekšmetus, arī sadzīvē ļoti noderīgus. Mūsu pastnieks Burtnieku novada Rencēnu pagastā pamanījis kādu oriģinālu darinājumu – pastkastīti, kas veidota no koka zariem ar portfeļa elementu.

Pastkastītei ir tikai viens trūkums – tās saturam diemžēl var piekļūt arī tie, kam nav paredzēti pastkastītē ievietotie sūtījumi,» ziņo Latvijas Pasts.

Pastnieki aicina visus klientus pievērst uzmanību savu sūtījumu drošībai un parūpēties par pastkastītes aizsargāšanu gan no nelabvēlīgiem laikapstākļiem, gan svešām personām.

Kā zināms, pastniekiem ikdienas darbā nākas saskarties ne tikai ar sūtījumiem nepiemērotām pastkastītēm, bet arī ar suņiem, kuri apdraud darbinieku drošību un kavē piegādi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu