Brits pārdod savu kašķīgo sievu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mirror.co.uk

Kāds Lielbritānijas Glosteršīras grāfistes iedzīvotājs, noguris no savas sievas žēlabām, ievietojis vietējā žurnālā sludinājumu, ka pārdod sievu. Uz piedāvājumu atsaukušies desmit potenciālie pircēji, ziņo «AFP».

38 gadus vecais celtnieks Harijs Beits, kam apnikušas sievas mūžīgās žēlabas, ka viņš nodarbojas «ar visādiem sīkumiem», beidzot nolēma atbrīvoties no apnikušās dzīvesbiedrenes, ievietojot sludinājumu. Beits sludinājumu par sievas pārdošanu publicējis izdevumā, kas specializējas automašīnu un mājas preču pirkšanu un pārdošanu.

«Kašķīga sieva. Bez nodokļiem. Bez tehniskās apskates. Lielisks stāvoklis, nedaudz aprūsējusi» — lakoniskais sludinājums tapa, kamēr neapmierinātā laulene skatījusies televīziju. Atjautīgais Harijs apgalvo, ka gribējis tikai pajokot, taču drīz viņam sāka zvanīt ieinteresētie pircēji.

«Tas bija diezgan ārprātīgi,» par šo situāciju stāsta Beits. Viņš pat neiedomājās, ka kādu šis sludinājums varētu ieinteresēt. Uzzinot par vīra iniciatīvu, 40 gadu vecā Beita kundze sarīkoja «nelielu skandālu», tomēr galu galā izlēma notikušo uztvert kā joku.

Beitu pāris ir precējies vienu gadu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu