Polis, kuram bija iedzēlusi bite, atjēdzies tikai zārkā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova

Pavecs Polijas dienvidos esošās pilsētas Katovices iedzīvotājs, kļūdas pēc ticis atzīts par mirušu, vēsta «ananova.com». Vīrietis atjēdzies tikai tad, kad bijis ielikts zārkā.

76 gadus vecais Jozefs Guzi nodarbojas ar biškopību. Bites dzēliena rezultātā viņam uznāca sirds lēkme un viņš zaudēja samaņu. Ieradušais ārsts paziņoja, ka vīrietis ir miris un apsedza to ar palagu. Aptuveni trīs stundas pēc ārsta vizītes ieradās apbedīšanas biroja pārstāvji.

Viņi ielika vīrieti zārkā un aizveda uz sava biroja zāli. Taču pēc dažām stundām Jozefs Guzi atjēdzies, sāka saukt pēc palīdzības un sist pa zārka vāku. Viens no apbedīšanas biroja darbiniekiem izdzirdēja «dzīvā miroņa» saucienus un atvēra zārku. Tikmēr izdevums «The Times» izklāsta citu šī gadījuma versiju: zārcinieks atvēris pacēlis vāku, lai no Guzi noņemtu ķēdīti un pulksteni, kurus par piemiņu vēlējās sev atstāt piederīgie. To darot viņš ievērojis, ka zārkā gulošam vīrietim ir ļoti vājš pulss.

Sirmais dravinieks tika nekavējoties hospitalizēts un pēc nedaudzām dienām jau izrakstīts no slimnīcas. Kā pēc tam viņš paziņoja žurnālistiem, pirmais ko viņš izdarījis – uzdāvinājis medus podu viņu izglābušajam apglabāšanas biroja darbiniekam. Ārsts, kurš kļūdaini konstatēja nāvi, Guzi ļoti atvainojies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu