Video: Neticami - kā sieviešu apakšveļu ražo Baltkrievijā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums/youtube.com

Sievietes vienmēr iepriecina jauna, skaista apakšveļa, kas ļauj justies sievišķīgām un valdzinošām. Bet - pirms uzvelc jaunas biksītes un krūšturi - vai padomā, kas tās šuvis? Baltkrievu veļas zīmols «Mark Formelle» nolēmis sieviešu fantāzijas par apakšveļas tapšanu pacelt jaunā līmenī. Interneta lietotāji atzinīgi novērtē zīmola neierasto reklāmas kampaņu, kas nolēmusi šim procesam pieiet ar humoru un neizmantot klišejiskus risinājumus.

Zīmols informē, ka viņi ar maigumu un mīlestību ražo sieviešu sapņu veļu. Bet ierasts, ka sievietes redz tikai gala produktu un tapšanas process paliek noslēpumā tīts, tādēļ viņi nolēmuši publiskot video no sava «karstākā ceha».

Знакомьтесь, друзья! Это Атамурат — заслуженный работник кружевного производства Mark Formelle? Атамурат может за минуту красиво упаковать 100500 комплектов женского белья и недавно поставил...

A post shared by Mark Formelle (@markformelle) on

Mar 2, 2017 at 11:58am PST

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu