Vai Vācija «Eirovīzijā» startēs ar pagājuša gada laureātes kopiju? Salīdzini!

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Bieži vien «lielā piecinieka» valstu bonuss - automātiskais fināls - laupa iespēju lieku reizi sasniegt dzirdīgas ausis. Tomēr abu pusfinālu laikā tika pārraidīti nelieli fragmenti ar rīkotājvalsts (kura arī automātiski kvalificējas finālam) Zviedrijas un «lielā piecinieka»: Francijas, Itālijas, Spānijas, Francijas un Vācijas nacionālajiem uzvarētājiem. Pat nelielais fragments ļāva saklausīt līdzības starp pagājušā gada laureātes Lorīnas «Euphoria» un vāciešu deleģēto «Cascada» dziesmu «Glorious».

Arī interneta lietotāju vidū ir atradušies ausīgie, kuri pat «YouTube» vietnē izveidojuši salīdzinājuma video rullīšus. Protams, tas nav nekāds jaunums, ka ar gada nobīdi tiek «kopēti» iepriekšēja gada uzvarētāji. Labi atceramies cik aktuāls bija pārģērbšanās triks pēc Marie N (Marijas Naumovas) uzvaras. Bieži no stilistiskas līdzības neizbēgt, bet, vai šoreiz melodija nav pārāk pietuvināta?

Kā tev šķiet? Izsaki savu viedokli komentārā!

Noklausies salīdzinājuma video, vai arī atsevišķi katru dziedātāju sniegumu zemāk atrodamajos video:

  • Salīdzinājums (tajā tiek vilktas paralēles arī ar «Swedish House Mafia» dziesmu «Don't You Worry Child»):

  • «Cascada» - «Glorious»:

  • Loreen - «Euphoria»:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu