Video: Krievijas specvienība mobilizējusies 8. marta sveicieniem

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kamēr Rīgā Pašvaldības policija 8. martā tiekas ar Nikolaju Puzikovu un «Olām», tikmēr lielajā kaimiņvalstī policijas darbinieki nopietni ķērušies klāt Sieviešu dienas sveicieniem. Tradicionālā pārsteigšana, apturot transportlīdzekli un dāvājot autovadītājām ziedus, šoreiz tiešām ir tikai «ziediņi» .

8. marta ziedu dalīšanā iesaistīti arī dienesta suņi. Savukārt, dienesta zirgi, automašīnas un pat specdienesta «OMON» puiši veido apļus, lai no putna lidojuma būtu saskatāms astotnieks.

Oficiālā ministrijas pārstāve Irina Volka stāsta: «Valsts mēroga akcijas «8. martu - katrā mājā» ietvaros, dažādu Iekšlietu ministrijas nodaļu darbinieki sagatavojuši oriģinālus apsveikumus Starptautiskajās sieviešu dienā visām daiļā dzimuma pārstāvēm. Neatņemama apsveikumu programmas sastāvdaļa ir zibakcijas, kurās piedalās kinologi, zirgu policijas , specvienību un autoinspekcijas darbinieki.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu