Galda spēlē «Monopols» būs vairākas jaunas figūriņas

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pasaulē slavenajā galda spēle «Monopols» veiktas izmaiņas - zābaka, ķerras un uzpirksteņa spēles figūru vietā tagad stāsies pingvīns, dinozaurs un gumijas pīlīte, ziņo ASV rotaļlietu un galda spēļu uzņēmums «Hasbro».

Šāds lēmums pieņemts, balstoties uz gada sākumā veikto patērētāju aptauju. Pateicoties spēlētāju simpātijām, spēlē paliks klasiskās figūriņas suns Skotijs, mašīna un cilindrs. Tāpat spēlē būs iekļauts arī kaķis, kurš 2013.gadā pēc balsojuma nomainīja gludekļa figūriņu.

Kompānija informē, ka jau augustā gaidāma jauna un uzlabota šīs spēles versija. Lai arī mainītas spēlētāju figūriņas, citas izmaiņas nav plānotas- «Monopola» noteikumi paliek tādi paši.

Kā zināms, uzņēmumam pieder vairāki nozīmīgi zīmoli, piemēram, «Nerf», «My Little Pony», «Play-Doh», «Littlest Pet Shop», «Bop it!», «Jenga», «Scrabble» un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu