Otrdienas horoskops

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RiaNovosti/scanpix

Dienas horoskops: 17. jūlijs. Šī diena vēsturē:

AUNS Esi piesardzīgāks ar izteicieniem, vēlams neizteikties par jomām, kuras pārzini nosacīti. Saskarsmē ar priekšniecību centies būt diplomātisks, tai pat laikā, neslīgsti liekvārdībā.

VĒRSIS Tev svarīga būs kārtība, vēlēsies visu īstenot pēc iespējas nevainojamāk. Piemērota diena, lai pievērstos grāmatvedības un nekustamā īpašuma lietu kārtošanai.

DVĪŅI Veiksies tiem, kuri saistīti ar radošo un izklaides jomu. Pateicoties savam dzīvespriekam un lieliskajai humora izjūtai, tev izdosies rast jaunus paziņas un līdzīgi domājošos.

VĒZIS Kaut arī pēc dabas esi diezgan kautrīgs un noslēgts, šodien labprāt dalīsies savos pārdzīvojumos un nākotnes vīzijās ar apkārtējiem. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem pastāv lieliskas iespējas iepazīties.

LAUVA Zvaigznes labvēlīgas materiālās situācijas uzlabošanai. Pat, ja saskarsies ar šķēršļiem un nepatīkamām vārdu pārmaiņām, vienalga spēsi sasniegt kāroto mērķi. Mīļotais cilvēks vakaru vēlēsies pavadīt divatā.

JAUNAVA Tu vari pievērsties kolektīvām aktivitātēm. Labā sapratne ar līdzcilvēkiem palīdzēs daudz vienkāršāk īstenot dienas plānus. Nav izslēgts, ka pie tevis ne viens vien vērsīsies pēc padoma.

SVARI Ja esi saistīts ar tehnisko dzīves pusi, tad zini, ka zvaigžņu stāvoklis ir patiesi labvēlīgs, lai pierādītu sevi. Tev lieliski izdosies atrisināt dažādus sarežģītus pienākumus, tādejādi iegūstot apkārtējo cieņu.

SKORPIONS Šodien lieti noderēs tavas spējas paredzēt notikumu gaitu, veikt smalkus plānošanas darbus. Tavs autoritatīvais tēls ļaus piesaistīt vēlamo personu uzmanību. Vakarpusē atrodi brīvu brītiņu savām atvasītēm.

STRĒLNIEKS Tava rīcība var kļūt impulsīva un neprognozējama. Nevajadzētu kārtot juridiskās nianses, kā arī ieguldīt naudu. Vislabāk tev padosies saimniecisks darbs.

MEŽĀZIS Padosies dažādu formalitāšu kārtošana. Šodien ne reiz vien var nākties saskarties ar valsts kontroles institūcijām. Zīmīgs brīdis tiem, kuri darbojas finanšu sektorā.

ŪDENSVĪRS Apkopo visus spēkus un centies par katru cenu īstenot ieplānotās aktivitātes, rezultāts noteikti tevi apmierinās. Ieteicams rūpīgāk sekot līdzi sava darba kvalitātei, neko neatstāt nejaušības varā.

ZIVIS Tavs domu gājiens būs ļoti filozofisks, brīžiem pat sapņains. Dodoties uz veikalu, rūpīgāk izvērtē savu pirkumu lietderīgumu. Mīļotais cilvēks var vēlēties no sirds izrunāties ar tevi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu