Sestdienas horoskops

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/waagsociety/

Dienas horoskops - 7.jūlijs. Šī diena vēsturē:

AUNS Klāt brīvdienas, par ko būsi lielā sajūsmā. Kāds zīmes pārstāvis būs nolēmis šo dienu pavadīt pie dabas krūts veicot kādus fiziskus vingrinājumus vai nododoties velo braucienam pa meža takām.

VĒRSIS Kā allaž būsi viesmīlīgs un tieksies uzņemt savā namā ciemiņus. Tavas rūpes par līdzcilvēku komfortu un prieku būs nepārspējamas. Izpelnīsies ne vienu vien atzinības pilnu vārdu.

DVĪŅI Būsi lieliskā noskaņojumā, taču tas var mainīties ik uz soļa. Nespēsi vien saprast, kāpēc tā. Tieksies pēc līdzcilvēku tuvuma, domubiedriem. Esi vērīgs vadot automašīnu.

VĒZIS Tevī valdīs miers un harmonija. Priecāsies šo brīvdienu pavadīt līdzās saviem vistuvākajiem cilvēkiem. Iespējams, nolemsiet kopīgi doties uz kādu atpūtas vietu, kempingu.

LAUVA Tevi būs pārņēmis romantisks noskaņojums. Vēlēsies sagādāt kādu romantisku pārsteigumu savai otrajai pusītei. Brīvie zīmes pārstāvji metīsies kaislīgos piedzīvojumos.

JAUNAVA Šodien nekādi nespēsi nonākt pie viena kopsaucēja ar tuvinieku vēlmēm, jo pats būsi ieplānojis ko pavisam citu. Neuzsāc lieki konfliktēt ar tuviniekiem.

SVARI Tavs noskaņojums būs lielisks, vēl aizvien lidināsies pa mākoņiem. Nolemsi kārtīgi atpūsties šajās brīvdienās kopā ar savu otro pusīti un draugiem.

SKORPIONS Laba diena, lai pierādītu sevi, savas spējas līdzcilvēkiem. Vari ņemt dalību kādās sporta sacensībās. Priecāsies pavadīt laiku pie dabas kopā ar vistuvākajiem.

STRĒLNIEKS Šodien būsi īpaši atraktīvs, priecāsies satikt draugus, paziņas un izklaidēties pēc pilnas programmas. Neļausies sliktam noskaņojumam, sevišķi, ja tam nav pamata.

MEŽĀZIS Kāds Mežāzis nolems iesaistīties sporta spēlēs, sacensībās un aicinās talkā ar savus tuviniekus un draugus. Dienas izskaņā tieksies pēc miera un klusuma.

ŪDENSVĪRS Šodien nebūtu vēlams lieki riskēt, iesaistīties pārāk neparedzamos pasākumos, aktivitātēs. Veiksmīgāka šī diena būs tiem zīmes pārstāvjiem, kas devušies ceļojumā.

ZIVIS Daudz laika pavadīsi klačojoties ar labākajiem draugiem, taču piedomā pie tā, ko izspļauj savā neprātā. Atturies no konfliktiem, strīdus situācijām, sevišķi ģimenes lokā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu