Trešdienas horoskops

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dienas horoskops: 18.jūlijs. Šī diena vēsturē:

AUNS Labāk liec lietā savas diplomāta dotības un centies visu panākt mierīgā ceļā. Atturies no asiem izteicieniem, jo tiem var būt neprognozējamas un tālejošas sekas.

VĒRSIS Šodien labāk risināt ikdienišķas lietas un atturēties no jaunu darbu uzsākšanas. Sevišķi piesardzīgam jābūt finansiālajā plānā. Iespējams, kāds pārpratums ar augstākstāvošajiem.

DVĪŅI Liec lietā savu atjautību un humora izjūtu un tu spēsi pārvarēt visas grūtības, kuras rodas tavā ceļā uz panākumiem. Nav izslēgts, ka izdosies uzlabot savu finansiālo situāciju.

VĒZIS Piemērots brīdis sabiedriskajām lietām. Tev var nākties kāpt uz skatuves vai kā citādi prezentēt savas ieceres plašākas auditorijas priekšā. Vakarpusē iespējams patīkams pārsteigums no partnera puses.

LAUVA Nezaudē cerību un turpini neatlaidīgi tiekties pēc sava mērķa. Liela nozīme būs tuvinieku morālajam atbalstam. Šodien nav vēlamas pārrunas ar augstākstāvošajiem.

JAUNAVA Centies pēc iespējas sakārtot savu iekšējo pasauli, izdarīt vajadzīgos secinājumus, novērst trūkumus sevī. Tev daudz sekmīgāk veiksies individuāls darbs.

SVARI Esi nopietnāks pret sevis dotajiem solījumiem. Atceries, ka līdzcilvēki par tevi spriedīs tieši pēc darbiem, nevis vārdiem. Var nākties kārtot ar mantojumiem, tieslietām saistītas nianses.

SKORPIONS Vēlams vairāk pielāgoties nemitīgajām apstākļu maiņām, tādejādi parādīsies labākas iespējas sasniegt kāroto. Šodien nevajadzētu slēgt ilgtermiņa vienošanās.

STRĒLNIEKS Atturies no spītības, vairāk ieklausies pieredzējušāku līdzgaitnieku ieteikumos. Spēja saprasties ar diametrāli pretēju uzskatu cilvēkiem var būt ļoti izšķiroša.

MEŽĀZIS Lietišķie zīmes pārstāvji būs uzdevumu augstumos, pratīs apliecināt savas profesionālās spējas un iegūt apkārtējo ievērību. Savukārt ar mākslu saistītie Mežāži var izjust zināmu radoši noplakumu.

ŪDENSVĪRS Radīsies iespēja izbaudīt sava darba augļus. Sevišķi tie, kuri būs aktīvi mēģinājuši uzlabot savu materiālo stāvokli, tagad varēs ar gandarījumu secināt, ka cerētais ir sasniegts.

ZIVIS Šodien vajadzēs kārtot dažādas formalitātes. Iespējams, tavs darbs var tikt pakļauts dažādām pārbaudēm. Dienas pirmajā pusē vari risināt finansiālos jautājumus, savukārt pēcpusdienā aktīvāk pievērsties sabiedriskajiem kontaktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu