Trešdienas horoskops

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dienas horoskops - 11.jūlijs. Šī diena vēsturē:

AUNS Šodien iespējams daudz laika pavadīsi strīdoties ar kādu no darba kolēģiem. Neuzspied līdzcilvēkiem savu viedokli, sevišķi, ja neesi pārliecināts par tā pareizību.

VĒRSIS Tavs noskaņojums būs spīdošs. Darbam pieķersies ar prieku, jo sajutīsi, ka atrodies uz sava īstā ceļa. Šodien pastāv iespējas pat tikt pie paaugstinājuma un algas pielikuma.

DVĪŅI Atturies no kontaktēšanas ar mazpazīstamiem cilvēkiem. Pievērsies vairāk saviem tiešajiem pienākumiem un neslinko. Vakarā tieksies pēc atbalsta un sapratnes no mīļotā cilvēka.

VĒZIS Šodien vēlams sakārtot dokumentāciju, pievērst vairāk uzmanības juridiskiem jautājumiem. Nav izslēgts, ka sastapsi savu garīgo skolotāju, no kā tad arī smelsies iedvesmu un spēkus tālākajam.

LAUVA Visnotaļ veiksmīga diena, sevišķi jau tiem zīmes pārstāvjiem, kas saistīti ar žurnālistiku, reklāmbiznesu. Būsi komunikabls un atvērts jebkurām attiecībām un cilvēkiem.

JAUNAVA Nav izslēgts, ka šodien nāksies saskarties ar visnotaļ nepatīkamiem cilvēkiem, kas par visām varītēm centīsies iekarot tavu iesildīto vietiņu darbā.

SVARI Iespējams, kāds zīmes pārstāvis šodien kravās koferus, lai dotos darba komandējumā ārpus dzimtenes robežām. Būsi lieliskā noskaņojumā un pratīsi to parādīt arī citiem līdzcilvēkiem.

SKORPIONS Nebūsi omā un to izjutīs arī tavi tuvākie līdzcilvēki, jo tu nekādi nespēsi apvaldīt savas sajūtas un emocijas. Darba lietām nespēsi sakoncentrēties ne par ko, iespējams, ka dienu pavadīsi mājās.

STRĒLNIEKS Tavs materiālais stāvoklis krasi uzlabosies, līdz ar ko parādīsies iespējas kaut ko pamainīt savā ikdienas dzīvē. Iespējams, nolemsi mainīt savu līdzšinējo mitekli pret jaunu daudz plašāku vietu.

MEŽĀZIS Priekšplānā izvērsīsies privātas dabas jautājumu risināšana. Iespējams, kāds Mežāzis būs iemīlējies un tāpēc centīsies ik brīvu brīdi kaut kā sakontaktēt ar savu izredzēto.

ŪDENSVĪRS Vēlams vairāk laika veltīt savam mīļotajam cilvēkam, tuviniekiem. Arī gados jaunākās atvasītes prasīs savu uzmanību. Atturies no pārmērīgas alkohola lietošanas.

ZIVIS Šodien nebūtu vēlams lieki tērēties. Iespējams, negaidīti tavā dzīvē uzradīsies kāds cilvēks no pagātnes par ko šoreiz nemaz nebūsi sajūsmā. Nepiemērots laiks kredītsaistībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu