Zviedrijas pilsētiņu apsēduši koka dzimumlocekļi

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook / Hagfors kommun

Zviedrijas pilsētiņas Hāgforsas publiskajā Blinkenberga parkā strādnieki nejauši uzgājuši milzīgu, no koka izgrebtu dzimumlocekli, turklāt pilsētas amatpersonas stāsta, ka tā nav pirmā reize.

Kā vēsta ziņu izdevums «The Local Sweden», gandrīz metru garais koka dzimumloceklis vienkārši karājies parka kokā, līdz to nejauši atrada parka strādnieki. Pilsētiņas valdība atradumu publicējusi sociālajos tīklos, aicinot atsaukties priekšmeta īpašnieku.

«Kad mēs saņēmām telefona zvanu par to, ka Blinkenberga parka kokā karājas milzīgs koka falls, mēs nosūtījām mūsu darbiniekus, lai pārbauda šo informāciju. Izrādījās, ka zvanītājam tiešām bija taisnība, jo kokā karājās metru garš, rūpīgi izgrebts koka loceklis,» komentēja pilsētiņas pašvaldības darbiniece Natālija Andersone.

Dīvaini, bet šī nav pirmā reize, kad pilsētiņas ielās parādās noslēpumaini koka dzimumlocekļi. Šķiet, ka kāds jokdaris tos mājās izgatavo, lai pēc tam izsvaidītu pa pilsētas teritoriju, jo šādi artefakti iepriekš atrasti gan tuvējā mežā, gan vietējā peldbaseinā.

«Visi dzimumlocekļi ir ārkārtīgi labi izgatavoti. Dažreiz tie ir nolakoti, bet citreiz nokrāsoti. Ir redzams, ka cilvēks, kurš tos izgatavo, nežēlo pūles un prasmes. Tiesa, šis atradums ir lielākais no visiem,» piebilda Andersone.

Vietējās varas iestādes pašlaik cenšas atrast mākslinieku, lai varētu tam atdot atpakaļ viņa darinājumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu