Žurnālists Volmārs no filmēšanas laukuma nogādāts reanimācijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ne visi Jauno gadu var sagaidīt kopā ar tuviniekiem pie bagātīgi klāta galda vai vērojot svētku salūtu. Diemžēl Latvijas Televīzijas (LTV) žurnālists Andrejs Volmārs Jaungadu pavadīja slimnīcas palātā - viņš guvis pamatīgas traumas, filmējoties LTV šovā «Vēl laimīgāku jauno gadu!».

Kā informē izdevums «Privātā Dzīve», Volmārs, krītot no suņu pajūga, lauzis ribas, atslēgas kaulu, kā arī savainojis nieri.

Pats žurnālists sarunā ar izdevumu pastāstīja, ka incidents noticis 27. decembrī. «Ar vēsu prātu saprotu, ka vajadzēja būt uzmanīgākam, taču, ja tas vajadzīgs darbam, es vienmēr esmu gatavs uz visu. Šinī situācijā - tā jau arī bija tā nelaime,» atklāj Volmārs, kurš tika nogādāts reanimācijā.

Kā stāsta haskiju pajūga īpašnieks Mārtiņš Kristons, Volmārs braucis ar velokamanām, kas spēj sasniegt ātrumu līdz pat 40 km/h. Kritiens noticis, kad žurnālists aizmirsa nospiest bremzes.

Žurnālists prognozē, ka darbā varētu atgriezties vien vasarā.

«Vēl laimīgāku jauno gadu!» galvenajās lomās iejutās Andrejs Volmārs, Uģis Joksts, Gundars Rēders, Reinis Ošenieks, Eva Johansone, Linda Krūmiņa un Zane Daudziņa.

Šova viesu vidū bija daudzi Latvijā zināmi mūziķi un sabiedrībā pazīstamas personības - Dons, Ralfs Eilands, Marina Rebeka, Viktors Lapčenoks, Justs, Jānis Stībelis, grupas «Labvēlīgais Tips», «Musiqq», Lauris Reiniks, kā arī Lauris Aleksejevs, Dagmāra Legante, Uldis Dumpis, Andris Keišs, Olga Dreģe, Māris Verpakovskis un daudzi citi.

Šova režisors ir Dailes teātra aktieris Intars Rešetins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu