Jaunais tētis Renārs Zeltiņš liek prāvu summiņu uz Brieža uzvaru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovmenis Renārs Zeltiņš, kurš pērnā gada novembrī kopā ar sieviņu Ievu kļuva par vecākiem savam pirmdzimtajam, meitiņai Emmai, ir nolēmis riskēt ar 500 eiro, sporta totalizatorā liekot tos uz pašmāju boksera Maira Brieža uzvaru cīņā ar ukraini Oleksandru Usiku.

«Mana likme+izaicinājums. Ja uzvarēs Mairis, man būs liels prieks un ar smuku uzviju kompensēts piecsimtnieks. Bet, ja uzvarēs Usiks, uz muguras uztetovēšu briedi,» sociālajā tīklā «Instagram» raksta TV seja.

Foto: Ekrānuzņēmums

«Par to briedi uz muguras - turēsim pie vārda!»; «Ja nu tomēr nesanāk, tad palūdz Briedim autogrāfu zem tetovējuma»; «Cepuri nost, večuk. Briedis uzvarēs, bet tu tāpat varēsi uztetovēt briedi uz muguras,» komentē viņa sekotāji.

Kā jau ziņots, Brieža un Usika duelis norisināsies 27. janvārī «Arēnā Rīga», bet cīņas uzvarētājs supersērijas finālā tiksies ar kubieti Junieru Dortikosu vai krievu Muratu Gasijevu.

Briedis septembrī supersērijas ceturtdaļfinālā pēc punktiem pieveica Maiku Peresu no Kubas, aizstāvot Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu. Tikmēr Usiks savā ceturtdaļfinālā pārspēja vācieti Marko Huku, nosargājot Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostu.

Pašlaik 32 gadus vecais Briedis savas profesionāļa karjeras laikā izcīnījis uzvaras visās 23 cīņās, 18 gadījumos panākumu gūstot ar nokautu. Savukārt 30 gadus vecais Usiks uzvarējis visās 13 cīņās, tostarp 11 ar nokautu.

Usiks 2012. gadā kļuva par Londonas olimpisko spēļu čempionu, triumfējot smagsvaru svara kategorijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu