Regīnas Devītes mamma sūdzas, ka Valmierā ir par maz ballīšu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Valmieras drāmas teātra aktrise Regīna Devīte (62) sarunā ar žurnālu «Ieva» atklāja, ka viņas mamma Zenta, neskatoties uz lielo gadu skaitu, iecienījusi bieži izklaidēties un reizēm pat pārrasties mājās nakts melnumā.

«Viņa vēl aizvien ir ļoti sprigana, mammai ir daudz vairāk enerģijas nekā man. Piemēram, pagājušajā nedēļā viņa apmeklēja pavasara balli Valmierā. Mamma vienmēr bijusi liela ballētāja, pat Sibīrijā pāris nedēļu pirms manas piedzimšanas gāja uz balli dejot, bet tētis spēlēja akordeonu. Šajā ziņā nekas nav mainījies - mamma iet uz ballēm, cik bieži vien iespējams, un vienmēr izsakās, ka Valmierā ir par maz baļļu. Šoreiz mamma no balles atgriezās mājās vienos naktī, ilgi zvanīja pie durvīm un brīnījās - kā, vai tad jūs jau guļat?! Lūk, tā ir enerģija!» intervijā pastāstīja aktrise.

Regīna Devīte aprīlī būs redzama traģikomēdijā «Rudenīgais blūzs», ar kuru Valmieras drāmas teātris dosies tūrē pa Latviju.

Luga vēsta par trīs cienījamām atraitnēm, kuras izveido tādu kā klubiņu savu aizgājušo vīru piemiņai, taču ierasto kārtību stipri sagroza kāds vīrietis, arī atraitnis.

Iestudējumā spēlē arī Vizma Kalme, Baiba Valante, Ilze Lieckalniņa un Rihards Rudāks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu