«Singapūras satīns» jaunajā video piekopj sātaniskus rituālus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Apvienība «Singapūras satīns» ir laidusi klajā dziesmu un mūzikas videoklipu «Flexkursija», kurā piedalās jaunie mākslinieki «New Wavy». Kopā ar videoklipu, grupa izdevusi arī minialbumu «Lil Mixtape», kas sastāv no sešām jaunām kompozīcijām.

«Mums šķiet, ka katrs videoklipa skatītājs spēs identificēties ar tā saturu, jo kurš gan no mums nav bijis kārtīgās pilsdrupās un Rundālē? Tas bija lielisks kolektīva saliedēšanās pasākums un tuvāka iepazīšanās ar talantīgajiem māksliniekiem no grupējuma «New Wavy» apvienības. Tuvākajā nākotnē noteikti par viņiem dzirdēsiet vairāk. Paralēli klipam, izdevām arī sešu dziesmu miksteipu, kas saucās «Lil Mixtape». Sekojam līdzi aktuālākajām tendencēm pasaules mūzikā un šīs globālās vēsmas ienesam arī vietējā mūzikas tirgū,» tā grupa.

Vaicāti par jaunā minialbuma saturisko daļu, puiši īpaši izcēla minialbumā dzirdamo tēmu daudzveidību: «Vienā no skaņdarbiem esam padalījušies ar stingro nostāju jautājumā par 21. gs. sērgu - alerģijām, citā dziesmā izrādām simpātijas savam jaunajam mīļākajam dzērienam, un ir arī dziesma, kurā dalāmies ar sajūtām, kuras piedzīvo teju katrs cilvēks. Vienā no skaņdarbiem mēs īpaši apbrīnojam kādu dzīvnieku sugu, tāpēc arī dabas draugi šeit atradīs ko ausij tīkamu. Jāpiebilst gan ka miksteips vairāk ies pie sirds modernā un laikmetīgā repa klausītājiem, konservatīvākai publikai šis materiāls varētu šķist par smagu.»

Videoklips ir aplūkojams «YouTube», un to veidoja talantīgais jaunais režisors Elvis Lācis, kurš arī iepriekš strādājis pie grupas lielāko hitu vizuālajām ekranizācijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu