Kima Kardašjana publiski paudusi nepatiku par neuzticīgo māsas draugu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Buzzfoto, AP/Scanpix

Dažas dienas pirms Hloja Kardašjana laida pasaulē savu pirmdzimto, Amerikas slavenākais tenku portāls «TMZ» publiskoja video, kurā redzams, kā NBA basketbolists Tristans Tomsons maigojas ar citām sievietēm laikā, kad viņa mīļotā sieviete Hloja bija trešajā grūtniecības mēnesī. Ir pagājis teju mēnesis kopš šī skandāla, un nu beidzot kāds no Kardašjanu klana paudis savu viedokli par notikušo.

Hlojas māsa Kima Kardašjana, viesojoties sarunu šovā «Ellen», atklājusi savas domas par neuzticīgo bērna tēvu. «Es pat nezinu, kā lai to raksturo. Tas ir sačakarēti. Hloja allaž visās attiecībās iegulda sirdi un dvēseli. (..) Viņa ir tik stipra un dara visu, ko var. Šī ir ļoti skumja situācija.»

Pēc intervijas publiskošanas Kima un Tristans atsekojušies viens otram sociālajos tīklos.

Jau vēstīts, ka «TMZ» publiskotajā video redzams, kā Tomsons draiski skūpsta vienu no meitenēm, kamēr otra viņa galvu likusi klāt savām brangajām krūtīm. Tāpat medijs ziņo, ka šis nav vienīgais krāpšanas gadījums - nedēļu pirms Hlojas un basketbolista meitas piedzimšanas Tomsons bija manīts kopā ar īsa auguma bruneti kādā Ņujorkas klubā. Pēcāk abi pametuši izklaides vietu, lai kopā dotos uz viesnīcu.

Pati Hloja situāciju nav komentējusi. Viņas māsa Kima atzina, ka šobrīd viņa velta visu savu uzmanību 12. aprīlī dzimušajai meitiņai Trū (True - ang.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu