Aculiecinieks par Bunkus slepkavību: No krūtīm strūklā šļācās asinis, bija vēl dzīvs! (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Žurnālam «Privātā Dzīve» izdevies nointervēt vienu no pirmajiem aculieciniekiem, kuri piesteigušies pie maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības vietas.

Kāds tuvējā apbedīšanas biroja darbinieks izdevumam pastāstīja: «Asiņu tur bija... jūra! Taču tas vīrietis, lai gan bija sašauts un no krūtīm strūklā šļācās asinis, bija vēl dzīvs! Nebija ne pirmsnāves agonijas, ne smagas gārgšanas, viņš vienkārši ļoti mierīgi un lēni elpoja. [..] Ņemot vērā, ka džips bija ietriecies betona žogā, no spēcīgā sitiena mašīnas motors bija iedzīts salonā, Bunkum pie ceļiem. No tiem bija visa āda nodīrāta.»

Kā jau ziņots, Bunkus tika nošauts 30. maija rītā, kad viņš ar automašīnu brauca garām Rīgas Meža kapiem. Īsi pēc slepkavības netālu no notikuma vietas tika sadedzināta ar viltotiem valsts numuriem aprīkota automašīna, kura, visticamāk, bija saistīta ar slepkavību.

Noslepkavotā maksātnespējas administratora un advokāta Mārtiņa Bunkus advokātu birojs ir izsludinājis 10 000 eiro atlīdzību par vērtīgu informāciju, kas palīdzētu atklātu Bunkus slepkavību, 21. jūnijā aģentūrai LETA pavēstīja birojā.

Biroja vadītāja Jekaterina Galuška skaidroja, ka atlīdzība izsludināta ar cerību, ka tā palīdzēs uzturēt izmeklēšanas intensitāti un atrast nozīmīgus faktus, kas apstiprinātu vienas vai otras versijas pareizību. Viņa piebilda, ka birojs ir piesaistījis speciālistus šīs informācijas saņemšanai un apstrādei un plāno sadarboties ar Valsts policiju. Birojs arī nodrošināšot pilnīgu informācijas konfidencialitāti.

Juriste uzsvēra, ka atlīdzības izmaksai nebūs termiņa ierobežojuma un tā tiks izmaksāta personai vai personu grupai, kuras sniegtā informācija dos nozīmīgu vai izšķirošu pavedienu, lai atklātu noziegumu un notvertu vainīgos.

Birojs aicina personas, kuru rīcībā varētu būt vērtīga informācija, sazināties pa tālruni +371 200 93 332 vai e-pastu «palidzi@protonmail.com».

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu