Nāc dejot uz deju studiju "Alegria"! (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jebkuru, kam tuva ir dejošana, aicinām uz deju centra ''Alegria'' Atklāto stundu, kas notiks 7.oktobrī plkst. 18.30 Stabu ielā 10/4.

Deju centra direktore Ilze Zariņa pastāstīs par mūsu centru un aizvedīs jūs ekskursijā pa deju zālēm.

Jums būs iespēja paskatīties, kā notiek flamenko un vēderdeju nodarbības.

Centra pasniedzēja Larisa Podskočaja pastāstīs par indiešu deju bharatanatyam, un redzēsiet arī indiešu dejas paraugdemonstrējumu.

Indiešu dejas

Eksotisko deju centrs ''Alegria''  darbojas jau vairāk nekā 10 gadus. Alegria ir pirmā un līdz šim laikam lielākā eksotisko deju studija Latvijā, kas piedāvā apgūt vēderdejas, flamenko dejas, čigānu dejas un indiešu klasiskās dejas jebkuram dejotājam.

Flamenko dejas
Papildus dejošanai piedāvājam arī spāņu valodas apguvi. Mūsu dejotāji mācās dejas gan savam priekam un veselībai, gan priekšnesumiem un koncertiem.

Mūsu studijā strādā pieredzējuši pasniedzēji, kas mācās un zināšanas regulāri papildina pie labākajiem pasaules mēroga sava stila dejotājiem Spānijā, Ēģiptē, Londonā.

Vēderdejas

Alegria mērķis ir izglītot cilvēkus cittautu deju un mākslas kultūrā, organizējot regulāras nodarbības, profesionālu dejotāju meistarklases un koncertus. Mēs cenšamies radīt iespējas un vietu, kur cilvēki varētu mācīties šīs sarežģītās un skaistās dejas.

Atklātā stunda 7.oktobrī plkst. 18.30 Stabu ielā 10/4.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu