Konkurss "Sasildi viņu" noslēdzies! (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Paldies visiem, kuri iesūtīja sirsnīgos pieteikumus, lai laimētu balvas nevis sev, bet, lai darītu prieku sev tuvākajam un mīļākajam cilvēkam. Tam, kurš to šoreiz ir visvairāk pelnījis!

Jāatzīstas, ka pieteikumu skaits bija ļoti liels, tāpēc mums nebija viegli izvēlēties deviņus uzvarētājus. Šoreiz priekšroka tika dota tiem pieteikumiem, kuru apraksts patiesi vēstīja, ka šim cilvēciņam nepieciešams uzmundrinājums tieši tagad!

Konkursa uzvarētāji:

  1. Ērodeja Kirillova ir laimējusi savai draudzenei Ivetai siltu pledu no interjera dizaina un mājas lietu salonu "SIA" , kas viņu sildīs, gaidot mājās savu tālbraucēju vīru!

  2. Līga Šēpere varēs savu māmiņu Inese  iepriecināt ar pūkainu sapņu spilventiņu, kas būs lielisks palīgs patīkamai gulšnāšanai pēc smagās darba dienas! Spilventiņš no mājas lietu salonu "SIA" būs uzticams ceļvedis skaistu sapņu pasaulē!

  3. Kristīne savai mīļajai mammai Larisai dāvās gardu šokolādes cukura skrubi no Latvijas relaksācijas meistariem ”Stendera Ziepju Fabriku”, kas uzmundrinās un atgriezīs spēkus!
  4. Sanda varēs savai mammai pasniegt dāvanā saldo mandeļu, vīnogu kauliņu un aprikožu kauliņu eļļu ķermenim no ”Stendera Ziepju Fabrikas”, kas noņems ikdienas stresu un liks viņai starot ik dienu!
  5. Linda Klempnere ir laimējusi māmiņai Sanitai dabīgu šampūnu un kondicionieri „Shine / Rgeneration” no ”Stendera Ziepju Fabrikas”, kas darīs viņu darīs vēl skaistāku!
  6. Undīne Balode sūta savai sirdsdraudzenei Zanei brīnišķīgas vīna glāzes no mājas lietu salonu "SIA" , kuras gaidīs prieka mirkļus, kad draudzenes atkal redzēsies!
  7. Aivars Šāblis varēs iepriecināt savu draudzeni Madaru, dāvājot ķermeņa eļļu un ēterisko eļļu kokteili „Revital”, kā arī masāžas sveču komplektu no ”Stendera Ziepju Fabrikas” patīkamiem un siltiem vakariem!
  8. Elīna ar skaistu stikla trauku no mājas lietu salonu "SIA" pārsteigs savu māmiņu Rutu. Trauks varēs kalpot kā piparkūku glabātuve, kuru vērs un našķosies visi pieci viņas lolojumi!
  9. Nikolajs vēlas Aigas rudens depresiju aizdzīt ar relaksējošiem aromātiskiem kociņiem telpu aromatizēšanai no ”Stendera Ziepju Fabrikas”.                                                                                                                                                                                                   TVNET sazinasies ar visiem balvas laimētājiem, nododot sirsnīgu sveicienu no pieteikuma iesūtītājiem! pēc balvām aicinām ierasties TVNET redakcijā, Brīvības gatvē 214m, 2. kāpņu telpā, 5. stāvā! Katru darba dienu no 09:30 līdz 16:30. Pēc balvām gaidīsim līdz 10.12.
Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu