Eksperts: pasaules gals jau ir pienācis! (36)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Labdien! Interesanti būtu uzzināt, ko astroloģija «saka»par šī brīža situācija pasaulē. Vai 3. pasaules karš būs vai nē ? Slavenā pareģe Vanga pareģoja, ka nākošā gada pavasarī būs karš starp Krieviju un ASV, paņemot līdzi visu Eiropu, jautā TVNET lasītājs.

Atbild vēdiskais astrologs Kristaps Lapiņš:

"Saistībā ar 3.pasaules karu un esošo situāciju pasaulē, runāju jau pirms gada, kad visiem pa galvu jaucās 2012.gada 21.decembris.

Pasaules gals tā arī nepienāca. Kaut viņš jau sen ir pienācis.

Tas notika tajā brīdī, kad tika radīta šī pasaule. Jo, kā teica mans Skolotājs, viss, kas ir dzimis, reiz arī nomirs.

Jau toreiz minēju, ka, nevis 2012., bet tieši 2013.gadā būs globālas problēmas, kas ieviesīs korekcijas mūsu dzīvē. It īpaši septembrī. Īpaši tie būs saistīti ar gaisa piesārņojumu, ar revolucionāru noskaņojumu cilvēku prātos un valstu valdību nevēlēšanos un nespēju ieklausīties tautas viedoklī.

Kā mēs redzējām visa šī gada laikā, tas arī realizējās - vispirms jau pašā gada sākumā bija saspīlējums Korejas pussalā ar atomkara draudiem, kas izrādījās tikai vēlme pievērst sev uzmanību. Demonstrantu izdzenāšana Turcijā, izmantojot īstus ieročus. Revolūcija Ēģiptē. Un ķīmisko ieroču izmantošana Sīrijā. Bet tas notiek visu laiku, katru gadu. Tikai, līdz ar vēl lielāku pieeju informācijai, mēs par to vēl vairāk uzzinām. Trešais pasaules karš jau sen ir sācies. Tikai tas ir savādāks, nekā mēs to iedomājāmies un tāpēc to neievērojam. Saucās tas - karš pret terorismu un turpinās šobrīd jau desmit gadus. Tas ir, nevis klasiskais karš, kādu mēs iedomājamies attēlotu filmās vai aprakstītu grāmatās, bet visaptverošs karš, kurā dominē citi spēles noteikumi un citi likumi.

Foto: AFP/LETA
Šis karš nozīmē, ka ir dots leģitīms iemesls uzbrukumam jebkuram cilvēkam, ģimenei, kopienai valstij.

Un tas nav saistīts tikai ar ASV, to var pielietot arī Latvijā. Šobrīd ASV ir ļoti smags laiks astroloģiski, kurš sākās 2008.gadā. Šajā gadā par ASV prezidentu tika ievēlēts Obama, par kuru Vanga izteicās, ka tas būs pēdējais ASV prezidents. Jāpiemin gan, ka Vanga paredzēja arī trešā pasaules kara sākumu 2010.gada oktobrī. Tiešu norāžu uz to nav. Bet pēc pāris mēnešiem, 2011.gada janvārī sākās pirmās revolūcijas Ziemeļāfrikā, kuru rezultāts ir šī brīža saspīlētā situācija pasaulē.

Kad vilks ir ievainots, neredz izeju un sajūt vājumu, lai to nerādītu citiem, viņš dodas uzbrukumā. Un to mēs redzam arī saistībā ar šī brīža ASV darbībām. Kā jau minēju, tad problēmas var būt saistītas ar gaisa piesārņojumu, kas šajā gadījumā var izpausties ar gaisa saindēšanu jeb ķīmisko ieroču izmantošanu. Ko mēs jau redzējām pirms mēneša Sīrijā.

Līdz pat 6.oktobrim vēl būs saspīlēta situācija ap notikumiem Sīrijā,

kuru laikā var tikt izdarīts arī trieciens, bet bez cilvēku iesaistes. Vēl bīstams būs 2014.gada februāris-marts, kad atkal būs draudi plašam konfliktam. Bet vienmēr vajag atcerēties, ka dzīve ir mūsu apziņas atspulgs. Tas, kas notiek ar mums katru šajā dzīvē, notiek tāpēc, ka mēs paši tādi esam.

Foto: AP/ScanPix

Un, jo vairāk mūsos būs Mīlestības, jo labāk arī mums pašiem veiksies dzīvē un būs mazāk problēmu.

Galvenais ir nemelot sev un dzīvot ar savu sirdsapziņu.

Te var lejupielādēt audio lekciju, kurā 2012.gada beigās stāstīju kas mūs sagaida 2013.gadā:

Komentāri (36)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu