«BTA Sieviešu dienas rallijā 2014» uzvarējusi dāmu komanda «X Sports»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Ar krāšņu apbalvošanas ceremoniju modes un izklaides centrā «Rīga Plaza» noslēdzies jau sestais «BTA Sieviešu dienas rallijs». Rallijs šogad pulcējis gan rekordlielu ekipāžu skaitu - kopumā rallijā piedalījās 556 ekipāžas, gan rekordlielu dalībnieču skaitu - gandrīz 2000 dāmu. «BTA Sieviešu dienas rallijā 2014» 1. vietu ieguva «X Sports», kas startēja rallijā jau sesto reizi. 2. vietā ierindojās dāmu ekipāža «Lak-y ladies», savukārt godpilno 3. vietu ieguva komanda «Rallija zaķi».

«BTA Sieviešu dienas rallija 2014» uzvarētājas - «X Sports» dāmu ekipāžas dalībnieces - balvā no pasākuma ģenerālsponsora apdrošināšanas sabiedrības «BTA Insurance Company» SE ieguva iespēju baudīt SPA veselības kūri «Esi vesels» trīs dienu garumā viesnīcā «Baltic Beach Hotel». Otrās vietas ieguvējas - «Lak-y ladies» komandas pārstāves - balvā saņēma dāvanu kartes no Blue Box un iespēju apmeklēt 5-zvaigžņu SPA centru «ESPA Rīga», savukārt 3.vietas ieguvējas - komandas «Rallija zaķi» dalībnieces - saņēma dāvanu kartes no kluba «Baseins» un SPA centra «ESPA Rīga».

Pasākuma organizēšanā iesaistītie dalībnieki - biedrība «Par stipru Latviju», apdrošināšanas sabiedrība «BTA Insurance Company» SE un Ceļu satiksmes drošības direkcija šā gada «BTA Sieviešu dienu ralliju» papildināja ar izglītojošu pasākumu kopumu, lai, izglītojot autovadītājas par drošu un pārdomātu braukšanu, veicinātu ceļu satiksmes negadījumu skaita samazināšanu. Rallija ietvaros dāmām bija jāatrod 13 kontrolpunkti, kuros bija jāveic dažādi atjautības, veiklības un precizitātes uzdevumi, kā arī uzdevumi, kas saistīti ar drošu autovadīšanu.

Vērtējot šā gada «BTA Sieviešu dienas ralliju», dāmas atzina, ka rallijs bijis aizraujošs un interesants, ar pozitīviem mirkļiem bagāts. Lielākās grūtības rallija kontrolpunktos dāmām sagādāja saskaņotā paziņojuma aizpildīšana, tomēr dāmas šo uzdevumu novērtēja kā vērtīgu praktisko zināšanu iegūšanu.

Ap 2000 dalībnieču pulkā «BTA Sieviešu dienas rallijā» startēja arī tādas sabiedrībā pazīstamas dāmas kā TV seja Anna Rozīte, dziedātāja Liene Šomase, dziedātāja Kristīne Šomase, kā arī konkursa «Mrs. Grandma Universe 2013» dalībniece un titulu «Mrs. Grandma GLOBE 2013» un «Mrs. Grandma STAR 2013» ieguvēja Lilita Siliņa. Tāpat jau tradicionāli «BTA Sieviešu dienas rallijā» piedalījās dažādu uzņēmumu ekipāžas, piemēram, jau vairākus gadus rallijā startēja taksometru pakalpojumu sniedzēja SIA «Baltic Taxi», ēdināšanas uzņēmuma «Pica Lulū», automašīnu tirdzniecības uzņēmums «Amserv» un daudzi citi.

Jānis Lucaus, apdrošināšanas sabiedrības «BTA Insurance Company» SE valdes priekšsēdētājs: «Šogad dāmu vēlme piedalīties «BTA Sieviešu dienas rallijā» bija patiešām liela. Rallija rezultāti apliecina, ka daiļā dzimuma pārstāves pie auto stūres var būt ļoti izveicīgas, drošas un arī izpalīdzīgas autovadītājas, palīdzot citām komandām arī tādās situācijās, kad automašīnai izlādējies akumulators. Dāmas nepagurstot un mērķtiecīgi sasniedza visus trases kontrolpunktus, kā arī izpildīja visus paredzētos uzdevumus. Savukārt rallija izglītojošais pasākumu kopums - saskaņotā paziņojuma aizpildīšana, drošas braukšanas instruktāža - bija jauns un nozīmīgs pavērsiens, kas dāmām sniedza arī padomus un noderīgas zināšanas. Man ir patiess prieks, ka rallijs daudziem kļuvis par ģimenes pasākumu, kurā vīri un bērni ar ziediem sagaida savas mammas, sievas, draudzenes un māsas finišā. Nākotnē novēlu rallijam sasniegt arvien jaunas virsotnes ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā un pulcēt arvien vairāk daiļā dzimuma pārstāvju!»

Pirmās rallija ekipāžas finišu Rīgā, Mūkusalas ielā 71, modes un izklaides centrā «Rīga Plaza», sasniedza īsi pēc pulksten 15:00. Savukārt Sieviešu dienas ballīte sākās pulksten 18:00, un tās laikā norisinājās dažādi konkursi un priekšnesumi. Apmeklētājus un rallija dalībnieces priecēja Normunds Rutulis ar grupu. Pasākumu visas dienas garumā vadīja atraktīvais Kaspars Upacieris (Ufo), pasākumu un TV raidījumu vadītājs Armands Simsons.

Gatis Dzeguze, «BTA Sieviešu dienas rallija» direktors: «Ikkatrs «BTA Sieviešu dienas rallijs» ir nozīmīgs pārbaudījums ne tikai dāmām, bet arī mums kā pasākuma organizatoriem. Katru gadu dalībnieču skaits palielinās un tiek sasniegti arvien jauni dalībnieču skaita rekordi. Vēlos teikt, ka šis Sieviešu dienas notikums ir kļuvis par neatņemamu 8. marta tradīciju daiļā dzīmuma pārstāvēm. Man ir liels prieks, ka ik gadu dāmas veiksmīgi sasniedz finiša taisni un, lai arī viņas visu dienu, vidēji septiņas stundas, pavada trasē un kontrolpunktos, pildot dažādus interesantus, izglītojošus uzdevumus, vakarā izklaidējas lielākajā Sieviešu dienas ballītē. Arī nākamgad mūs viennozīmīgi sagaida jauns «BTA Sieviešu dienas rallijs», ar jauniem pārbaudījumiem, jaunu trasi un atraktīvu izklaidi.»

Vakar, 8.martā, «BTA Sieviešu dienas rallija 2014» apbalvošanas ceremonijas ietvaros pasākuma atbalstītāju sarūpētās veicināšanas balvas tika pasniegtas kopumā 22 nominācijās.

1. Gada labākie lukturi - Nāburdzienes

2. Izklaidīgākā ekipāža - Sentinels

3. Tīrākā ekipāža - Jūra līdz ceļiem

4. Priecīgākā komanda - Chees moon

5. Go Adventure ceļojumu zvaigznes - Bēgošā līgava

6. Fantastiskās līdzbraucējas - Quattro beibes

7. Melnākā ekipāža - RA burātājas - vēja pavēlnieces

8. Superdāmas - Grāmatvedes ar putna sejām

9. Feinākā uzņēmuma komanda Amserv - 4 tankistes un lauva

10. Saldumu pavēlnieces - Fordiņš baigi forš!, Drostaliņas un Slepenās māsas

11. Īstā dāma - Domino

12. Stila pērles - Vietējās no Āfrikas

13. Modīgākā ekipāža - Thule

14. Kontrolpunktu karalienes - Viva La Tour Team

15. Zaļākā ekipāža - Gauja&Strauja 4EVER

16. Radošākā ekipāža - (ex) Palāsītes

17. Iedvesmojošākā ekipāža - Dekonoma

18. Seksīgākā ekipāža - Beat’s

19. 13. vietas ieguvējas - Rockabilly

20. Izpalīdzīgākā ekipāža - Mīlestība... Tulpes... Rallijs...

21. Auto tūninga nagla - Žigulienes

22. Go Adventures cerība un centība 4. vietas ieguvējām - Viva La Tour Team

Sveicam visas dāmas, kas piedalījās «BTA Sieviešu dienas rallijā 2014» un godam pierādīja, ka arī sievietes ir prasmīgas un labas autovadītājas!

«BTA Sieviešu dienas rallija» ģenerālsponsors ir apdrošināšanas sabiedrība «BTA Insurance Company» SE, pasākumu atbalstīja - Ceļu satiksmes un drošības direkcija, modes un izklaides centrs «Rīga Plaza». Oficiālais pasākuma auto - «Ford».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu