Fotoreportāža: «Mājsaimnieču Olimpiāde 2014»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

22.martā jau trešo gadu tika rīkota Mājsaimnieču Olimpiāde, kurā tika kronēta Sievišķīgākā Mājsaimniece 2014. Dāmas iedrošināja un uzraudzīja atraktīvi kungi - pavāri Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants, itāļu izcelsmes mūziķis Roberto Meloni, kā arī aktieris un režisors Intars Rešetins.

Mājsaimnieču olimpiādes disciplīnas uzraudzīja arī slavenu dāmu plejāde - daiļā dzimuma žūrijas pārstāves: aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone, Māmiņu Kluba vadītāja un TV personība Kristīne Virsnīte, interjera dizainere Zane Skalberga, mamma, gardēde un TV seja Gundega Skudriņa un, protams, sievišķīgā Spices vadītāja Iveta Lāce. Savukārt Olimpiādi vadīja kolorīts pāris - populāri TV cilvēki: supermamma Liene Bērziņa un jaunais tētis Māris Grigalis.

Lai pretendētu uz galveno balvu, olimpiādes dalībniecēm divu stundu laikā pēc iespējas labāk bija jāpaveic veikalu sagatavotie uzdevumi. Turklāt nevis vienkārši jāpaveic, bet jādara to šarmanti un iznesīgi, jo vērīga žūrija vērtēja pretendentes dažādās nominācijās un apbalvoja atbilstošākās.

Sievišķīgi, drosmīgi un atraktīvi pārbaudījumi sestdien gaidīja vairāk nekā 200 olimpiādes dalībnieces, kuras sacentās par titulu un galveno balvu - 500 eiro American Express Gold® kartē pirkumiem Spice Home kopā ar pieredzējušo interjera dizaineri Zani Skalbergu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu