«Stop: atklājam divas kļūdas, kas liedz zaudēt lieko svaru!»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas materiāls

Kad pludmales sezona vairs nav aiz kalniem, arvien aktuālāks kļūst jautājums – kā īsā laikā atbrīvoties no liekajiem kilogramiem? Žurnālos un internetā atradīsi tūkstošiem padomu, kā ātri notievēt, tomēr lielākā daļa no tiem nedarbojas! Kāpēc? Atklājam divas patiesi šokējošas tievēšanas kļūdas, ko vismaz reizi mūžā ir pieļāvis katrs! Uzzini, kā no šīm kļūdām izvairīties, un sāc notievēt jau šodien!

Pirmā kļūda – vai tu ēd atbilstoši savam bioritmam?

Daba ikvienam devusi īpašu iekšējo pulksteni jeb bioritmu, kas atbildīgs par visiem galvenajiem organisma procesiem. Par šo fenomenu rakstījuši daudzi zinātnieki, tostarp arī Zigmunds Freids. Pielāgojot notievēšanas metodi individuālajam bioritmam, tu vari aktivizēt organisma procesus un zaudēt svaru katru dienu. Turklāt bez jebkādas sportošanas vai badošanās. Un tieši pretēji – ja diēta konfliktē ar tavu bioritmu, pat cenšoties no visa spēka, svars nemazināsies. Lūk, ko raksta Zanda, kurai šādā veidā izdevās atbrīvoties no liekā svara:

Foto: reklāmas materiāls

Izpildi testu un uzzini savam bioritmam piemērotāko diētu!

Tā kā jebkura cilvēka organisms darbojas cikliski, veicot aprēķinus, iespējams līdz minūtes precizitātei noteikt, kādos laikos kādi ēdieni un kādā daudzumā dos perfektu rezultātu tieši tavam organismam.

Otrā kļūda – vai zini, kā likt savai vielmaiņai dedzināt taukus?

Vielmaiņa ir atbildīga par tauku dedzināšanu vai uzkrāšanu. Lēna vielmaiņa uzkrāj taukus un veido lieko svaru, bet ātra vielmaiņa uzņemto pārtiku pārvērš enerģijā un liek cilvēkam būt slaidam. Minesotas universitātes pētnieka Ansela Keja atklājumi likuši zinātniekiem mainīt uzskatus par veselīgu uzturu. Pētījumos atklājās, ka dārzeņi un graudaugi uzturā ievērojami palēnina vielmaiņu, līdz ar to uzņemto pārtiku tavs organisms nevis pārstrādā enerģijā, bet gan uzkrāj tauku rezervju veidā. Esi aizdomājusies, kāpēc bieži vien pēc pusdienām jūties nogurusi? Tava vielmaiņa ir pārstājusi darboties tavā dabiskajā režīmā un vairs neražo enerģiju. Lai to mainītu, nepieciešams vielmaiņu pārprogrammēt, pārslēdzot to veselīgā tauku dedzināšanas režīmā. Tas iespējams pēc diagnostikas veikšanas, ievērojot individuālu uztura plānu.

Daba ir paredzējusi visu uzņemto uzturu pārstrādāt enerģijā, nevis veidot uzkrājumus uz gurniem un vēdera. Ievērojot personīgo olbaltumvielu un tauku līdzsvaru ikdienas uzturā, arī tev iespējams likt savai vielmaiņai dedzināt taukus un zaudēt svaru ar paliekošu rezultātu.

NB! Lai izveidotu savu notievēšanas plānu, dodies uz StockholmHealth.com

StockholmHealth.com piedāvā unikālu notievēšanas metodi, kas kopš pagājušā gada jūlija ir pieejama arī Latvijā. Šī metode 7 dienās sniedz redzamus rezultātus bez fiziskiem treniņiem, bez badošanās un bez notievēšanas tabletēm. Metodes pamatā ir katram lietotājam personīgi sastādīts individuāls notievēšanas plāns 7 dienām. Turklāt visā notievēšans programmas laikā bez maksas pieejamas arī StockholmHealth.com notievēšanas un uztura speciālistu konsultācijas. Labie rezultāti un veselīga vielmaiņa saglabājas arī pēc notievēšanas programmas beigām.

Pirmajiem 50 interesentiem šodien diētas sastādīšanu apmaksā StockholmHealth.com (pašam jāsedz tikai reģistrācijas maksa – 9.95 eiro).

Lai izveidotu savu notievēšanas plānu, dodies uz StockholmHealth.com

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu