Pasaulē pirmais laulāto lesbiešu trio (198)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Dolla, Kitena un Brinna no Masačūsetsas ir pirmās lesbietes pasaulē, kuras ir apprecējušās viena ar otru. Vēl vairāk - drīzumā pasaulē nāks sieviešu meitiņa.

Sievietes apprecējās pagājušā gada augustā, un jau jūlijā viņas kļūs par vecākiem, raksta dailymail.co.uk.

Foto: Ekrānšāviņš

Divdesmit septiņus gadus vecā Kitena ir mātes cerībās, un drīzumā visas gaida meitiņas piedzimšanu.

Ar anonīma spermas donora palīdzību Kitena varēja palikt stāvoklī un iznēsāt veselīgu bērniņu.

Sievietes savā ģimenē plāno trīs bērnus, lai katra varētu izbaudīt grūtniecību un dzemdības. Ja kas neiešot kā plānots, sievietes apsver iespēju bērnus arī adoptēt.

Foto: Ekrānšāviņš

Trīs laulātās jau ilgu laiku rūpīgi plānoja savas kāzas - tas bija cītīgs darbs kopā ar juristu, lai šī savienība būtu kas likumīgi līdzīgs laulībai. Dolla un Brinna ir precējušās likumīgi, bet Kitenai ir šīm attiecībām piesaistītās personas statuss, tātad visas ir atbildīgas viena pret otru.

Foto: Ekrānšāviņš

Sieviešu attiecības sākās 2009. gadā, kad kādā no iepazīšanās portāliem sāka sarakstīties Dolla un Brinna. Abas pirms tam bija jau precējušās ar sievietēm un saprata, ka nav radītas monogāmām attiecībām. Pēc sarakstes un pāris randiņiem viņas sāka dzīvot kopā un jau pēc diviem gadiem nopirka māju.

Tomēr abas saprata, ka ir nepieciešama trešā...

Kitena studiju laikā paralēli bija satikusies ar meiteni un puisi. Tomēr vēlāk viņa mēģināja laimi meklēt monogāmā laulībā ar vīrieti, kas neizdevās.

Foto: Ekrānšāviņš

Visas trīs ikdienā dzīvo kā parasts pāris - iet uz darbu, gatavo vakariņas kopā, skatās televīziju. Arī gulta visām trijām ir lielāka nekā parastiem pāriem, jo tā jādala uz trim.

Komentāri (198)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu