Noskaidrots ātrākais mazulis - rāpotājs (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

6.jūlijā Tukuma pilsētas Rožu svētku ietvaros tika noskaidroti ātrākie mazuļi rāpotāji, kuri godam pierādīja, ka sportot var sākt arī dažu mēnešu vecumā. Kopumā sacensībās piedalījās vairāki desmiti mazuļu, kuri sacentās četrās vecuma grupās.

Šis pasākums pirmo reizi tika rīkots 2002.gadā un nu jau saucams par tradicionālu pilsētas svētku sastāvdaļu. Pasākums guvis lielu atsaucību, ik gadu tajā piedalās vairāki desmiti bērnu. Mazie ātrrāpotāji bija iedalīti četrās vecuma grupās: no sešiem līdz 7,5 mēnešiem, no 7,5 līdz 9,5 mēnešiem, no 9,5 līdz 11,5 mēnešiem un no 11,5 līdz 12 mēnešiem. Mazie sportisti rāpojot veica trīs līdz piecu metru garu distanci.

Sirsnīgi sveicam mazos uzvarētājus: Emīliju Angelu Scerbo, Marselu Ločmeli, Gustavu Bērziņu, Māri Loginu un Marisu Budencovu.

Par tradīciju kļuvušā pasākuma aizsākumi meklējami 2002.gadā, kad divas jaunās māmiņas - Anita Tomsone un Ieva Šmite - nodibināja māmiņu klubu «Bēbis» un noorganizēja pirmās sacensības.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu