Latvijā tiek meklēta Malibu princese! (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ir izsludināts konkurss, kuram pieteikties tiek aicinātas meitenes un dāmas, kas ne tikai zina, kā ballēties, bet ar savu šarmu spēj iedvesmot arī citus.

Ņemot vērā pagājušā gada veiksmīgos rezultātus un pieteikumu skaitu ar gandrīz 700 dalībniecēm, tika nolemts konkursu organizēt atkārtoti. Lai gan konkurss ir aktīvs tikai nedēļu, jau ir saņemti 300 pieteikumi.

Meitenes cīnīsies par vērienīgu galveno balvu – īpašo MALIBU dāvanu jeb latviešu dizaineres veidotām kurpēm pēc uzvarētājas izvēlēta dizaina, dāvanu kartēm no veikaliem OASIS un PARFOIS attiecīgi 150 eiro un 100 eiro vērtībā, kā arī stilista konsultāciju.

MALIBU tic, ka ikviena meitene ir pelnījusi kļūt par princesi! Tāpēc aicina ikvienu meiteni, kas ir sasniegusi 18 gadu vecumu, pieteikties konkursam līdz 8.augustam.

Pagājušā gada uzvarētāja Dārta Lipska iesaka ikvienai meitenei pieteikties konkursam, uzsverot, ka «kroni ir pelnījusi ikviena, tomēr ne visas spēj būt pietiekami drosmīgas! Šī vasara var kļūt neaizmirstama, ja Tu riskēsi, nebaidīsies un uzdrīkstēsies»!

Konkursam iespējams pieteikties šeit

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu