Keitija Perija zākā «pretīgās» realitātes šovu zvaigznes (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pazīstamā dziedātāja Keitija Perija visai skarbi izteikusies par slavenībām, kuras tādas ir, tikai pateicoties realitātes šoviem. Cilvēkus, kuri esot slaveni bez iemesla, viņa uzskatot par «pretīgiem», raksta «The Sun».

Domājams, ka Perijas izteikumi varētu neiet pie sirds tādām sabiedrības dāmām kā Kima Kardašjana un Parisa Hiltone.

«Es domāju, ja tev ir talants vai kaut kas, ko piedāvāt pasaulei, kaut kas radošs, tad tas ir skaisti. Taču tā slavas bez iemesla lieta ir pretīga. Nepamatota slava ir pretīga,» tieša savos vārdos bija Perija.

29 gadus vecā mūziķe, kura ir slavena ar saviem ekscentriskajiem tērpiem un lipīgajiem popa ritmiem, nesen tika pasludināta par jebkad digitāli vislabāk pārdoto mākslinieci. Perija digitālajā vidē pārdevusi vairāk nekā 72 miljonus savu dziesmu, un tas ir par 20 miljoniem vairāk nekā viņas tuvākajai konkurentei Rianai.

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana, kura kopā ar ģimeni savā realitātes šovā «Keeping Up With Kardashians» skatītājiem dižojas ar savu grezno dzīvesveidu, iepriekš aizstāvējusi savu dzīvesveidu, saucot to par grūtu darbu. «Mēs darām tik daudz. Mēs strādājam pie šā šova, pie smaržām, mūsu modes līnijas - tas ir daudz,» viņa teica.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu