Vai Tev jau ir pirmā pieredze – iepirkties e-Lielveikalā NUKO.lv? (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

e-Lielveikals ir lielveikals e-vidē, kur var iegādāties visu to pašu, ko ierastajos veikalos – pārtiku, saimniecības preces, preces mazuļiem un skaistumam utt, pie tam, ar piegādi uz mājām.

e-Lielveikalu polpularitāte Latvijā arvien sasniedz jaunas virsotnes – iegādāties pārtiku un pārējās ikdienas nepieciešamības preces e-vidē kļuvis ne tikai par nepieciešamību, bet arī aizraujoši, «kičīgi» un pat «stilīgi».

Lielākais e-lielveikals Latvijā ir NUKO.lv, kas piegādā preces uz jebkuru vietu Latvijā – pat visdziļākajiem laukiem, kur līdz tuvākajam veikalam ir tāls ceļš mērojams vai arī iegriežas auto veikals reizi nedēļā ar «uzskrūvētām» produktu cenām. Ārzemēs e-Lielveikalu pakalpojumus izmanto jau gadiem – pārtika un mājsaimniecībā nepieciešamās preces tiek pirktas e-vidē un kurjeri tās piegādā līdz pat dzīvoklim, mājai, ofisam. Taču pie mums Latvijā e-Lielveikals ir jaunums, kas parādījies vien pāris gadus atapakaļ. Ar katru nedēļu palielinās gan cilvēku drošības sajūta iepirkties ar piegādi uz mājām, gan arī vēlme atvieglot savu ikdienu, padarot to ērtāku.

Un kā ir ar Tevi? Esi pamēģinājis netērēt lieki laiku, ejot uz ierastajiem veikaliem, bet gan iegādāties pārtiku un pārējās ikdienas nepieciešamības preces e-Lielveikalā? Vēlamies vērst uzmanību uz to, ka e-Lielveikalā NUKO.lv piegāde ir un būs bez maksas uz jebkuru vietu Latvijā - nav vairs nekādu ierobežojumu un šķēršļu pamēģināt – nav pat minimālās pirkuma summas! Iegādājies, ko vēlies un neko nepārmaksā!

Kādēļ pamēģināt? Kā pirmais tiek minēts laika faktors: Netiek lieki tērēts laiks, dodoties uz ierasto lielveikalu un stāvot garajās rindās. Šo laiku, klienti labprātāk pavada ar ģimeni vai strādājot – laiks taču ir nauda, kas sasaucas ar nākamo punktu.

Ne mazāk būtisks ir līdzekļu ietaupījums: nav jātērē ceļa nauda (degviela, sabiedriskā transporta biļete), kas īpaši attiecas uz Latvijas ārpilsētu reģioniem, kur veikali atrodas ļoti tālu no dzīves vietas.

Jaunās māmiņas saudzē gan nervus, gan muguru, gan arī ietaupa laiku – mazs bērns jaunās ģimenes ierasto dzīves ritmu saceļ kājām gaisā. Tādēļ māmiņas izvēlas bērnu pārtiku un preces mazuļiem, kā arī visu pārējo mājsaimniecības nodrošinājumu iegādāties ar piegādi – ātri un ērti! Nav jākrīt panikā, pa kuru laiku aizskriet uz veikalu, kā atnesīs mājās lielās autiņbiksīšu pakas, kā atstieps kartupeļus un ūdeni u.t.t., pie tam, nav jāmulst, kad mazais veikalā sāk niķoties vai ķert visu, kas pagadās pa tvērienam.

Padomā un atceries par pirkumu plānošanu – pirkumi internetā iemāca plānot savus tēriņus, pasūtot preces 1-2 reizes nedēļā. Visi pirkumi ir pārdomāti, nekas tāpat vien neieslīd pirkumu groziņā. Tas palīdz plānot ikmēneša mājsaimniecības izdevumus.

«Atbalsti savēlos Latvijā!» - šādi var nosaukt vēl vienu atsevišķu klientu kategoriju. Tā kā daudzi ir aizbraukuši strādāt ārpus Latvijas, tad ļoti ērts veids, kā palīdzēt Latvijā palikušajiem ģimenes (īpaši vecākā gadu gājuma) locekļiem ir iknedēļas pārtikas un saimniecības preču paka! Ko dod naudas pārskaitīšana, ja cilvēkam ir grūti aiziet līdz veikalam un par smagu atnest. Laipnie kurjeri vienmēr visus pirkuma maisiņus atnesīs un noliks, kur palūgsiet – pat virtuvē uz galda, ja būs nepieciešams! Viens no biežāk dzirdamajiem jautājumiem – vai preces tiks uznestas līdz dzīvoklim? Jā – tiks. Nebūs situāciju, kad, piemēram, kādai jaunajai māmiņai jāatstāj mazulis vien pats un pašai jāiet pakaļ maisiņiem, ūdens bunduļiem un tas viss pašai jāstiepj. Tik tiešām ļoti ērti un patīkami, kad par Tevi kāds ar smaidu parūpējas.

Šie ir galvenie iemesli, kādēļ Tev jāpamēģina jauno iepirkšanās veidu e-Lielveikalā NUKO.lv ar bezmaksas piegādi uz mājām!

Pamēģini pats un uzdāvini iepirkšanās prieku e-Lielveikalā NUKO.lv arī savien draugiem, iegādājoties dāvanu karti – izvēlies summu, par kādu vēlies saņemt dāvanu karti un raksti uz nuko@nuko.lv

Ienāc e-Lielveikalā NUKO.lv un pārliecinies pats par plašo preču klāstu, kas nu jau pārsniedzis 5 tūkstošu robežu. Pie tam, Rīgas reģionā piegāde iespējama jau tajā pašā dienā un pārējā Latvijas teritorijā nākamajā darba dienā pilnīgi bez maksas! Būtu grēks nepamēģināt, jo mēdz jokot «dīvaini tie cilvēki, kas nebaidās pasūtīt kleitu no Ķīnas, bet minstinās pamēģināt atvieglot savu ikdienu ne ar ko neriskējot un nepārmaksājot»!

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu