Uzmanīgi: šodien viena no nelabvēlīgākajām dienām! (118)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

25. augustā plkst. 15:29 pēc Rīgas laika jeb plkst. 12:29 pēc Griničas laika notiks Šanaiščara, labāk zināms kā Šani (Saturns), un Mangala (Marsa) savienošanās (Sandhāna) Tulā Raši. Līdz ar to veidojas kulminācija tā saucamajā Graha Juddha jeb karā starp abām šīm visnegatīvāko un visbīstamāko Karmu nesošajām Grahām. Tas nozīmē, ka 25. augusts ir ārkārtīgi nelabvēlīga diena.

Kā rakstīts Šivas centra mājas lapā, šajā dienā ir palielināta nelaimes gadījumu, avāriju, katastrofu, vardarbības, agresijas un tamlīdzīgu notikumu iespēja. Turklāt strauji palielinās konfliktu iespējamība attiecībās un pat attiecību pārtraukšanas varbūtība.

Šani un Mangala savienojums Tulā notiek reizi 29,5 gados.
Foto: AP/ScanPix

Šivas mācību centrs brīdina, ka jāuzmanās no nelaimes gadījumiem, saistītiem ar ūdens, elektrības un uguns avotiem, kā arī strīdiem, kašķiem domstarpībām un avārijām. Īpaši piesardzīgi jābrauc ar melnu un sarkanu auto. Tas gan nenozīmē, ka tieši šajās dienās visiem kaut kas notiks, bet sāktie procesi šajā brīdī ietekmēs nākamos trīsdesmit gadus.

Esiet uzmanīgi un piesardzīgi!

http://shiva.lv/

Komentāri (118)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu