Noderīgo grāmatu lasāmviela dāmām rudenī! (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klāt rudens, kurš vedina mūs ne vien virtuvē darināt šedevrus, bet arī piemājas dārzā ieviest kārtību ziemai. Lūk, jaunākās - patiešām noderīgas grāmatas mūsu grāmatplauktam!

Garam. Dvēselei. Miesai. Kalendārs 2015. gadam/ AKVELĪNA LĪVMANE

Kalendārā atrodama astroloģiska rakstura informācija un dažādi vērtīgi padomi sevis pilnveidošanai, kā arī dzīves kvalitātes uzlabošanai. Katra mēneša lappusi ievada atklāsme no K. P. Estesas populārās grāmatas «Sievietes, kuras skrien ar vilkiem», bet noslēdz vieda atziņa par augu maģiju. Lai kalendārs noder par ceļvedi visam Kazas gadam! (Zvaigzne ABC)


Kūku ābece. Mācāmies cept soli pa solim

Ķiršu un biezpiena šnites, bezē kūka ar persikiem, ābolu strūdele vai citronu eklēri – to visu spēj pagatavot tikai profesionāļi? Gluži aplam! Arī iesācējiem tas ir pa spēkam. Šī grāmata sniedz jums vajadzīgās prasmes un soli pa solim pavada jūs cauri kārdinošajai kūku, tortu, strūdeļu un kūciņu pasaulei. Katrs darba solis ir attēlots fotogrāfijās, turklāt svarīgākās pamatprasmes un darba tehnikas parādītas uzskatāmās attēlu sērijās – vai tā ir pamatmīklas pagatavošana, olu baltumu un saldā krējuma saputošana, vai glazūras uzklāšana un garnēšana.
Daudzpusīgā informācija par produktiem un neskaitāmie padomi un knifiņi, kurus sniedz pieredzējuši profesionāļi, papildina nepieciešamās pamatzināšanas. Iespējams, šī grāmata, kurā iekļautas gan klasisko, gan moderno kūku receptes, rosinās jūs radīt pašiem savu kūkas variantu. (Zvaigzne ABC)

Attīrīšanās/ ALEHANDRO HANGERS UN AMĒLIJA GRĪVENA

Inovatīva ārstniecības programma, kas radikāli uzlabo veselību un pašsajūtu. Attīrīšanās ir ārsta Dr. Alehandro Hangera izstrādāta programma, kuru var ievērot pat ļoti aizņemti cilvēki. Programmas iedarbība ir pārsteidzoša: attīrot organismu, izzūd ilgstošas veselības problēmas un liekie kilogrami, atkritumvielas tiek regulāri izvadītas, ķermenis atbrīvojas no toksīniem, prāts kļūst mierīgs, emocijas – līdzsvarotas un visi orgāni efektīvi veic savu darbu. Grāmatā Dr. Hangers sniedz praktiskus ieteikumus, kā koncentrētā laika sprīdī stimulēt organisma dabiskos resursus, lai panāktu būtisku veselības uzlabošanos, un piedāvā vienkāršas ēdienu receptes detoksikācijas veicināšanai. (Zvaigzne ABC)

Īsais kurss konservēšanā

Jums nav jābūt izcilam pavāram, lai pagatavotu brīnišķīgus un garšīgus konservus! Šī grāmata būs lielisks padomdevējs gan tiem, kuri vēlas apgūt konservēšanas iemaņas, gan tiem, kuri grib pilnveidot savas prasmes. Grāmatā sniegti vienkārši padomi un apkopotas iecienītākās receptes. Nekas garšas ziņā nelīdzinās mājās gatavotiem ievārījumiem un želejām, marinētiem pipargurķīšiem un ķiršiem brendijā! (Zvaigzne ABC)


Ķirbis. Mazā pavārgrāmata

Ķirbji virtuvē iegūst arvien vairāk draugu. Šo kulta dārzeni, kurā ir daudz vitamīnu, bet maz kaloriju, var izmantot ļoti dažādi. Šajā oriģināli veidotajā grāmatā apkopotas lieliskākās ķirbju ēdienu receptes. Ikviens ķirbju fans te atradīs savai gaumei piemērotāko - aukstu vai siltu, pikantu vai saldu ēdienu receptes. (Zvaigzne ABC)


Pavārskola. Mācāmies gatavot soli pa solim

Saltimbocca, gulašs, risoto, kišs un šokolādes muss – vai tiešām to visu spēj pagatavot tikai profesionāļi? Nebūt ne! Ja ir pareizais noskaņojums, darbarīki un prasmes, arī iesācējs virtuvē visu var viegli apgūt. Šī lieliskā grāmata soli pa solim iepazīstinās jūs ar aizraujošo pavārmākslas pasauli gluži kā kulinārijas kursos. Tajā iekļautas vairāk nekā 75 receptes: no iemīļotiem klasiskiem ēdieniem līdz moderniem un starptautiski atzītiem. Jebkurš atradīs kaut ko piemērotu savai gaumei un garšas izjūtai. Katrs solis ir attēlots fotogrāfijā, lai jūs redzētu, kā viss jādara. Katrā nodaļā ir parādītas ēdiena gatavošanas pamattehnikas. Jūs no pašiem pamatiem apgūsiet nepieciešamos paņēmienus un prasmes, kā uzvārīt olu, pagatavot nūdeļu mīklu, novilkt miziņu tomātiem vai izcept labu steiku. Šo grāmatu papildina daudzpusīga informācija un neskaitāmi padomi un knifi, kurus sniedz pieredzējuši profesionāļi. (Zvaigzne ABC)

«Ēst, lai dzīvotu», Dr. med. Džoels Fūrmans

Džoels Fūrmans (Joel Fuhrman) ir starptautiski atzīts sertificēts ārsts un uzturzinātnieks, kas specializējies slimību ārstēšanā ar dabiskām metodēm, kā arī vairāku pasaules bestselleru autors. Viņa vēstījums par to, kā dzīvot pilnvērtīgu, no slimībām brīvu dzīvi, izpelnījies milzīgu atsaucību un atzinību visā pasaulē. Šī zinātniski pamatotā pieeja veselīgam dzīvesveidam un uzturam, un sevis atveseļošanai uzskatāma par revolūciju mūsdienu medicīnā. Grāmatā «Ēst, lai dzīvotu» (Eat to Live) atradīsiet liecības par šokējoši lielu svara zaudēšanu un atlabšanu no dzīvībai bīstamām slimībām, uzturmācību, zinātniskus pētījumus, kas pamato Dr. med. Džoela Fūrmana ēšanas plāna principus, receptes, idejas maltītēm un vēl daudz vairāk. Šis vienkāršais ēšanas veids palīdzēs ikvienam zaudēt svaru, atgūt veselību un saglabāt to. (White book)

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu