Mazajai Viktorijai atlicis dzīvot dažus mēnešus. Mamma lūdz palīdzēt! (26)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Apturiet laika skaitīšanu! Dodiet slimam bērnam iespēju un cerību uz dzīvi! Iedomājieties vecākus, kas zina, ka viņu jaundzimušajam bērnam smagas slimības dēļ ir atlicis dzīvot tikai dažus mēnešus... Mazuļa vienīgā cerība ir cilvēki, kuri palīdzēs ļoti īsā laikā savākt naudiņu ārstēšanai, tādējādi glābjot ģimenes vienīgā bērna dzīvību.

Olga Fomina, mazās Viktorijas mamma, lūdz palīdzēt. Viņas meitai tika uzstādīta ļoti smaga diagnoze:
spinālā muskuļu atrofija ar izteiktiem kustību traucējumiem. Hronisks sastrēguma bronhīts.

Ārsti, uzstādot diagnozi, ir brīdinājuši, ka meitenītei dzīvot atlicis ir pavisam nedaudz, ārsti prognozē, ka tie ir tikai daži mēneši. Šajā laikā ir jāpaspēj savākt 16768,20 EUR.
Ļoti steidzami ir nepieciešams apmaksāt diagnosticēšanu, kas sniegs Viktorijai cerību un iespēju uz izveseļošanos… Pretējā gadījumā bērna dzīve beigsies.

Viktorijas mamma nezaudē cerību, jo cerība ir vienīgais, kas viņai atlicis.
Viktorijas mamma lūdz Jūsu līdzjūtību, Jūsu palīdzību, Jūsu ziedojumus. Viņa vēlas turpināt būt mamma un audzināt savu meitiņu. Taču laiks rit, ar katru mirkli pietuvinot neizbēgamo, ar katru minūti pietuvinot mazulīti nāvei.


No Jums ir atkarīgs vai meitenīte dzīvos, vai nē.
Palīdziet Olgas Fominas ģimenei glābt viņas mazo meitiņu!
Mēs kopā ar mammu ticam, ka Viktorijai izdosies izveseļoties, jo Viktorijas vārds nozīmē uzvaru, un tikai ar Jūsu palīdzību Viktorija varēs uzvarēt šo smago slimību.

Lai palīdzētu Viktorijai, vajag pavisam nedaudz - tikai viens zvans pa ziedojumu tālruņiem: 90006881 (maksa par zvanu – 1.42 EUR) un 90006771 (maksa par zvanu – 7.11 EUR).

Vairāk par Viktoriju Fominu var uzzināt šeit: http://labdaris.lv/lv/funds/view/123

Lai palīdzētu meitenītei uzvarēt smago slimību, Jūs varat ziedot, arī veicot bankas pārskaitījumu uz kādu no zemāk norādītajiem bankas kontiem, maksājuma mērķī ierakstot «Fonds: Viktorija Fomina».

Rekvizīti:
Nosaukums: Biedrība «Latvijas Labdaru Asociācija Labdaris.lv»
Reg. Nr: 40008173130
Jur. adrese: Akadēmijas laukums 1- 1011, Rīga, LV-1050

-SWEDBANK- Swift: HABALV22
LV43HABA0551037990069
-CITADELE- Swift: PARXLV22
LV79PARX0016130480002
blago@varonis.lv

Tālr.: (+371) 27031058

Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu