Pēdējo dienu vari laimēt stilīgo, dzelteno soliņu 142 euro vērtībā! (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iesūti konkursa noteikumiem atbilstošu foto un laimē «KATE» mēbeles stilīgo «BoConcept» soliņu! Vairāki konkursanti saņems arī ielūgumus uz izstādi «Baltic Furniture 2014»!

Kas jādara?

Jāatrod mēbele - soliņš. Jāizdomā, kā tu varētu šo mēbeli izmantot citādāk - ne tikai sēdēšanai! (Piemēram, uz sola var klāt mielasta galdu, var bučoties, var arī pasnaust utt.)

Jānobildējas un līdz 1. oktobrim jāiesniedz savs foto TVNET konkursam!

Kas notiks tālāk?

Balsosim līdz 2. oktobrim, kad arī uzzināsim 3 laimīgos, kas iegūs katrs 3 ielūgumus uz mēbeļu izstādi «Baltic Furniture 2014», kas no 2. līdz 5. oktobrim notiks Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

Bet žūrija izvēlēsies visasprātīgāko foto, kurā demonstrēts, kā var sadzīvē un svētkos lietot soliņu! Uzvarētājs balvā saņems «KATE mēbeles» dāvināto skaisto BoConcept soliņu pelēkā krāsā!

Soliņa vērtība EUR 142.00. Arī žūrijas izvēlētais laureāts saņems papildus 3 ielūgumus uz izstādi «Baltic Furniture 2014».



Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu