Kāda izskatās Klūnija kundze? Jaunlaulātie parādās sabiedrībai... (22)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jau ziņojām, ka šajās brīvdienās notikušās Holivudas populārākā vecpuiša Džordža Klūnija (53) kāzas līdzinājās mini kinofestivālam Venēcijā, jo to apmeklēja vairums kino zvaigžņu. Kāzu dienā viesi un laimīgais līgavainis uz ceremonijas vietu ieradās ar motorlaivām, taču līgava, britu advokāte Amala Alamudina (36) tika rūpīgi slēpta no fotogrāfiem. Tomēr pēc liktenīgās dienas abi smaidot ar gredzeniem pirkstā parādās sabiedrībai...

Amala Alamudina otrajā kāzu dienā bija tērpusies fantastiskā tērpā no Gianbattista Valli Couture.

Kāzu svinības sākās piektdien un ilga četras dienas. Pāris salaulājās privātā ceremonijā lepnajā «Aman» viesnīcā Venēcijas Lielā kanāla malā. Uz kāzām ieradušies aptuveni 120 viesu. Tieši šodien pāris reģistrēs savu laulību Venēcijas domē.

Klūnijam un Alamudinai parādoties sabiedrībā pirmoreiz pēc kāzām, paparaci steidzās iemūžināt jaunā pāra laulības gredzenus. 53 gadus vecais Klūnijs valkāja platu baltā zelta gredzenu, savukārt 36 gadus vecajai Alamudinai bija smalkāks, ar briljantiem rotāts laulības gredzens.

Jaunais pāris medusmēnesī dosies uz Marrākešu.

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu