Kad gaidāms prinča Džordža brālītis vai māsiņa? (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA/AP/Reuters/Scanpix sweeden

Kembridžas hercogienei Ketrīnai Midltonei šobrīd varētu ritēt 12. grūtniecības nedēļa - kas ir laiks, kad parasti šos priecīgos jaunumus paziņo apkārtējiem.

Ja tā patiešām ir un Keita ir trešajā grūtniecības mēnesī, tad otrais bērniņš nav gaidāms ātrāk par maiju, skaitļo telegraph.co.uk.

Kā jau zināms, Keita ilgu laiku cieta no grūtniecības toksikozes smagā formā.

Saskaņā ar Lielbritānijas Nacionālās veselības dienesta datiem no grūtniecības toksikozes smagā formā cieš viena no 200 grūtniecēm. Tai raksturīgi tādi simptomi kā bieža vemšana, organisma atūdeņošanās, nogurums un reiboņi. Smagākajos gadījumos nepieciešama hospitalizācija.

32 gadus vecā Ketrina tāda paša iemesla dēļ tika hospitalizēta, kad gaidīja savu pirmo bērnu. Princis Džordžs piedzima 2013.gada 22.jūlijā Londonas Svētās Marijas slimnīcā un svēra 3,8 kilogramus.

Kembridžas hercoga un hercogienes otrais bērns būs ceturtais rindā uz troni, atbīdot savu tēvoci princi Hariju uz piekto vietu.

Šobrīd Midltone pēc vairāk nekā mēnesi ilgām veselības problēmām atkal jūtas lieliski un ir atsākusi apmeklēt saviesīgus vakarus.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu